مشاوره ملکی رایگان با وکیل ملکی +تماس تلفنی با وکیل : 02122690179

 

وکیل ملکی دارای تخصص در زمینه ملک و پرونده های حقوق در حوزه ملک میباشد و مشاوره حقوقی رایگان در مورد ملک باعث میشود تا شما آگاهی لازم را در مورد ملک کسب کنید و نسبت به حقوق و وظایف خود و طرف مقابل آگاهی یابید و از بروز هر گونه مشکل جلوگیری کنید.

امروزه به دلیل عدم آگاهی افراد در زمینه امور ملکی، حجم پرونده ها در مراجع قضایی در موضوع ملک رو به افزایش است.در نتیجه نیازی زیادی به وکیل ملکی احساس می شود.

در این مقاله مجموعه نوین وکیل قصد بررسی مسائل ملکی و مشاوره حقوقی رایگان در مورد ملک بپردازد، پس با مجموعه نوین وکیل همراه شوید.این مشاوره به وسیله وکیل متخصص ملکی ارائه می شود که در ادامه مقاله در مورد روش های مشاوره توضیحاتی ارائه خواهد شد

حتما بخوانید: مقاله ای در رابطه با وکیل مشارکت در ساخت  نوشتیم شاید برای شما مفید باشد

ملک چیست؟ وکیل ملکی چه کسی می باشد

مقصود ما از ملک اموال و دارایی های غیرمنقول میباشد که مهم ترین آنها شامل زمین، خانه و آپارتمان میشود و به دلیل قیمت بالای ملک پروندههای مهمی در حوزه املاک مطرح میشود.

برای خرید و فروش ملکی انتقال آن تنظیم سند رسمی و ثبت آن در اداره ثبت اسناد و املاک الزامی میباشد.

به وکیلی که در حوزه ملکی از جدیدترین قوانین مطلع می باشد و همچنین دارای تجربه بالا در زمینه پرونده های ملکی می باشد وکیل ملکی گفته می شود.

این وکیل این توانایی را دارد که قرار دادهای ملکی به شما کمک نماید. همچنین یک وکیل ملکی می تواند در قرارداد های پیش خرید ساختمان – فروش ملک مشاع – تفکیک ملک مشاع – قراردادهای مالک و مستاجر و هر موضوع دیگر در حوزه ملکی به شما کمک نماید

وکیل ملکی متخصص می تواند همچنین در صورتیکه ملک شما مشکل اوقاف را دارد این مشکل را برای شما مرتفع نماید.

دعاوی ملکی به چند دسته تقسیم میشوند؟

دعاوی ملکی به دعاوی گفته می شود که به وسیله وکیل ملکی پیگیری و به نتیجه میرسد دعاوی ملکی شامل سه دسته میشوند:

  • دسته اول دعاوی ملکی کیفری میباشد، که این برای این دعاوی باید دادخواست کیفری طرح کرد که دعاوی کیفری شامل خرید و فروش مال غیر، انتقال منافع مال به غیر، جعل اسناد، کلاهبرداری در خرید و فروش املاک، خیانت در امانت، معامله معارض و استفاده از سند مجعول و … میشود.

 

همچنین مطالعه نمایید: قرارداد مشارکت در ساخت

 

برای مثال اگر شخصی از شما هزینه ای جهت فروش زمینی دریافت کرد و سپس شما مطلع شدید که زمینی در کار نبوده و از شما کلاهبرداری کرده است به کدام مرجع باید مراجعه کنید یا چه مدارکی را باید به دادگاه ارائه بدهید؟ شما میتوانید با مشاوره حقوقی رایگان برای دعاوی ملکی کیفری از جزئیات قانونی مطلع شوید.

  • دسته دوم دعاوی ملکی حقوقی میباشد، که حجم زیادی از پرونده های در مراجع قضایی به دعاوی حقوقی اختصاص دارد. دعاوی ملکی حقوقی شامل ابطال قرارداد، الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به فک رهن، فسخ قرارداد، الزام به تحویل ملک و … میشود. این دعاوی به علت عدم تعهد طرفین به شرایط معامله ایجاد میشود.

برای مثال هنگامی که شخص ملکی را خریداری میکند و فروشند پس از مدتی سند را به نام او نمی زند، خریدار میتواند درخواست الزام  به تنظیم سند رسمی کند، برای آگاهی از مراحل قانونی دعاوی ملکی حقوقی میتوانید با مشاوره حقوقی دعوی ملکی ارتباط برقرار کنید.

  • دسته سوم دعاوی ثبتی ملکی میباشد، این دعاوی به ثبت اسناد و ملک مرتبط هستند. دعاوی ثبتی ملکی شامل ابطال سند مالکیت معارض، افراز ملک و ابطال سند رسمی مشاعی و…. میشوند. دعاوی ثبتی ملکی دارای قوانین خاصی هستند که پیگیری پرونده های این دعاوی کار آسانی نیست و نیازمند این میباشد که یک شخص متخصص آن را پیگیری کند و گاهی افراد به دلیل عدم آگاهی در این دعاوی باعث از بین رفتن حقوق قانونی خود شده اند، شما میتوانید با مشاوره حقوقی رایگان برای دعاوی ملکی ثبتی میزان موفقیت پرونده خود را افزایش دهید.

مشاوره حقوقی رایگان در مورد ملک در نوین وکیل چگونه است؟

از آنجا که خانه و زمین بزرگترین دارایی یک فرد محسوب میشود، به همین دلیل معاملات ملکی بسیار مهم هستند. همچنین رعایت مسائل قانونی در زمینه معاملات از بروز بسیاری از تبعات جلوگیری میکند. اما چنانچه شما درگیر مشکلاتی در زمینه ملکی شده اید، میتوانید با دریافت مشاوره حقوقی رایگان در مورد ملک روند پرونده خود را به درستی به سرانجام برسانید.

این مشاوره به وسیله وکیل متخصص ملکی به شما ارائه می شود و شما می توانید با توجه به رزومه و تجربه وکلای ملکی نوین وکیل به صورت تلفنی از مشاوره ملکی یکی از وکلای ملکی استفاده نمایید.

مجموعه نوین وکیل امکان دریافت مشاوره با وکیل ملکی رایگان را به صورت حضوری و تلفنی برای شما فراهم کرده است، شما میتوانید برای دریافت مشاوره با وکیل ملکی رایگان با شماره 02166901176 یا شماره 02122690179 تماس حاصل نمایید.

حتما بخوانید: مقاله ای در رابطه با شکایت از سازنده ساختمان نوشتیم شاید برای شما مفید باشد

مشاوره حقوقی رایگان  در مورد ملک در چه حوزه هایی صورت میگیرد؟

معاملات ملکی دارای طیف گسترده ای هستند که شامل خرید و فروش، رهن و اجاره، تنظیم قرارداد و ثبت ملک و … میشوند. علاوه بر معاملات ملکی شما میتوانید در خصوص دعاوی ملکی نیز که شامل دعوی تخلیه، دعوی فروش ملک مشاع، دعوی  تقسیم و افزار ملک مشاع، دعوی خلع ید، الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به اخذ گواهی پایان کار میشود نیز مشاوره حقوقی رایگان دریافت کنید.

موسسه نوین وکیل با بهره گیری از وکلای متخصص در زمینه امور ملکی تلاش میکند تا دغدغه های موکل خود را شناسایی کند و دعاوی ملکی محول شده به آنها را با سرعت و دقت زیاد بررسی نماید، تا نتیجه مد نظر موکل حاصل شود.

ویژگی های مشاور یا وکیل متخصص در زمینه امور ملکی

  • تسلط و دانش کافی در زمینه امور ملکی
  • اطلاع کافی از روند پیگیری پرونده های دعاوی ملکی، نحوه طرح دعاوی و مراحل رسیدگی
  • گفته های موکل را با تیزبینی شنیده و با در نظر گرفتن مصلحت موکل به او مشاوره بدهد.
  • در فرایند مشاوره به مسائل مالی کمترین توجه را داشته باشد.

مشاوره حقوقی وکیل ملکی تلفنی رایگان چه مزایایی دارد؟

املاک در جامعه ما از جمله با ارزش ترین دارایی فرد محسوب میشود و معاملات آن بسیار حساس و مهم میباشد، هر گونه سهل انگاری در معاملات ملکی ممکن است باعث ضرر یکی از طرفین شود.امروزه به دلیل عدم وقت کافی و هزینه های گزاف وکیل بسیاری از مردم با مشاورین حقوقی ارتباط برقرار میکنند و از انها مشاوره میگیرند.

مشاوره حقوقی املاک رایگان  نیازی به پرداخت هزینه های سنگین ندارد و برای همه اشخاص که سطح مالی متفاوت دارند امکان پذیر میباشد.

از دیگر مزایای مشاوره حقوقی رایگان درمورد ملک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در کمترین و سریع ترین زمان میتوانید از نظرات یک شخص متخصص در زمینه امور ملکی استفاده کنید.
  • صرف زمان و هزینه کمتر و عدم نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر وکلا
  • آگاه شدن افراد از روند دعاوی ملکی

مشاوره حقوقی ملکی تلفنی رایگان با مشاوره حضوری چه تفاوتی دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی هم به صورت تلفنی هم حضوری امکان پذیراست، اما تفاوت هایی نیز دارد که در این قسمت از مقاله به بیان آن خواهیم پرداخت.

مشاوره حقوقی ملکی تلفنی رایگان چند سالی است که بوجود آمده است و بسیاری از موسسات حقوقی این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده اند. یکی از برتری های مشاوره حقوقی ملکی تلفنی بر مشاوره حضوری این میباشد که اشخاص از سراسر نقاط کشور میتوانند با مشاوران حقوقی ارتباط برقرار کنند و از آنها مشاوره دریافت کنند اما یک عده هستند که مشاوره حضوری و برقراری ارتباط چهره به چهره با مشاوران را ترجیح میدهند. در مشاوره حضوری شما باید قبل از مراجعه وقت قبلی بگیرید، گاهی مشاوران وقتشان پر است و شخص باید تا مدت ها منتظر بماند و ممکن است هنگامی وقت مشاور خالی شود، که شما دیگر نیازی به مشاور نداشته باشید.

موسسه نوین وکیل امکان برقراری مشاوره حقوقی ملکی تلفنی رایگان و مشاوره حضوری را فراهم کرده است، اما برای دریافت مشاوره حضوری ابتدا شما باید از قبل نوبت بگیرید، سپس به دفتر مراجعه کنید.

مشاوره حقوقی ملکی تلفنی رایگان برای چه کسانی مناسب است؟

  • در صورت داشتن سوالات معمولی
  • اگر راه شما دور میباشد.
  • اگر مراجعه حضوری به دفتر وکیل برای شما سخت و دشوار است.
  • برای کسانی که میخواهند از هزینه ها و مراحل قانونی پرونده خود مطلع شوند.

برای مشاوره حقوقی ملکی تلفنی رایگان چه کاری باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی با وکیل به شما کمک میکند که از ضررهای احتمالی جلوگیری کنید. شاید در ابتدا اهمیت مشاوره با وکیل را خوب ندانید، اما مشاوره با وکیل ملکی تلفنی و رایگان باعث میشود اطلاعات و آگاهی کافی در زمینه امور ملکی بدست آورید و از حقوق خود مطلع شوید. برای دریافت مشاوره  ملکی رایگان تنها کافیست با شماره 02166901176 تماس حاصل نمایید ، مشاوران مجرب نوین وکیل به صورت ۲۴ساعته و رایگان آمادگی ارائه خدمات حقوقی به شما را دارند.

از چه افرادی میتوان مشاوره حقوقی ملکی تلفنی رایگان دریافت کرد؟

شخصی میتواند به شما مشاوره حقوقی ملکی تلفنی رایگان بدهد که در رشته حقوق یا فقه حقوق تحصیل کرده باشد، از آنجاکه مشاوره حقوقی یک امر تخصصی و نیازمند تجربه میباشد،شما باید از مجرب بودن و تخصص مشاور اطمینان کافی داشته باشید. مجموعه نوین وکیل با گرد آوری وکلای مجرب و متخصص در زمینه امور ملکی راهی امن برای ارتباط با مشاورین فراهم کرده است.

همچنین مطالعه نمایید: وکیل متخصص خلع ید

آیا مشاوره حقوقی املاک رایگان الزامی میباشد؟

در قسمت های فوق نیز به این نکته اشاره کردیم که پرونده هایی که مضمون انها امور ملکی است،دارای پیچیدگی و دشواری های زیادی میباشند. افرادی که در این زمینه تخصص کافی ندارند، در روند رسیدگی به آن دچار مشکلاتی خواهند شد. همچنین امور ملکی قوانین گسترده ای دارد و نیازمند تخصص زیادی میباشد.

بدین ترتیب میتوان گفت که مشاوره حقوقی املاک رایگان الزامی میباشد، در صورت شما از بروز مشکلات که ممکن است در روند رسیدگی بوجود اید جلوگیری خواهید کرد.

مشاوره رایگان با وکیل ملکی

بسیاری از وکلا در زمینه خاصی تخصص کافی دارند، وکیل ملک شخص است که در حوزه ملک به وکالت مشغول است. و دانش و تخصص لازم را در زمینه املاک دارد. همچنین او در کلیه پرونده های ملکی دانش و اطلاعات کافی و مفیدی دارد. وکلای متخصص در زمینه دعاوی ملکی و روند رسیدگی به آن تسلط کافی دارند که در موفقیت پرونده های ملکی موثر میباشد.

مشاوره ملکی چه مواردی را شامل می شود؟

1- مشاوره ملکی در مورد قوانین مالک و مستاجر

یکی از دعاوی که شاید بیشترین مشکلات ملکی در این موزد می باشد موضوع مشکلاتی می باشد که بین مالک و مستاجر به وجود می آید که معمولا مالک ها درخواست تخلیه ملک را خواستار می باشند و به علت عدم تخلیه به دنبال یکی از وکلای ملکی می باشند که بتواند برای آنها حکم تخلیه را بگیرد.

2- وکیل متخصص ملکی در مورد قوانین ساختمان پیش ساخته

در ساختمان های پیش ساخته و یا قراداد های مشارکت در ساخت معمولا طرفین قرارداد دچار اختلاف و مشکلاتی می شوند که این اختلافات به دو علت به وجود می آید، یکی از عوامل اختلاف معمولا به علت عدم اجرای تعهداتی می باشد که توسط سازنده به مالکین داده شده است و اختلاف دیگری که ممکن است بین سازنده ملک و مالکان به وجود بیاید موضوع عدم پرداخت به موقع سهمی می باشد که به گردن مالکان می باشد.

البته حالت دوم زمانی به وجود می آید که قرارداد به صورت مشارکت در ساخت نباشد و فقط سازنده تعهد ساخت در ازای دریافت دستمزد داده باشد.

3- وکیل با تجربه ملکی مشارکت در ساخت

4- مشاوره بهترین وکیل ملکی املاک وقفی

املاک وقفی از دیرباز دچار مشکلاتی بوده اند که با گذشت زمان معمولا مشکلی از آنها حل نشده است، معمولا املاک وقفی که دارای وارث نیز می باشد برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید از وکیل ملکی کمک بگیرید

5- مشاوره  ملکی در مورد قانون ماده 100 شهرداری

همانکونه که می دانید شهرداری برای خود دارای قوانین و ضوابط خود می باشد و در صورتیکه شما در زمینه ساختمان سازی فعال می باشید و درگیر مشکلات شهرداری و مخصوصا قانون ماده 100 شهرداری می باشید می توانید از وکلای نوین وکیل کمک بگیرید.

اگر در ساخت ساختمان دچار تخلف شده اید و یا اینکه برای گرفتن تراکم از شهرداری با مشکلاتی مواجه می باشید می توانید روی کمک همکاران وکیل ما در نوین وکیل حساب نمایید و علاوه برا اینکه می توانید از مشاوره ملکی وکلای ما استفاده نمایید می توانید حل مشکلات شهرداری در زمینه ساخت و ساز ساختمان را به ما بسپارید.

6- مشاوره  ملکی در مورد قوانین سرقفلی

7- مشاوره  ملکی در مورد دیوار کشی دور باغ

با توجه به مشکلاتی که در مورد املاکی مانند باغ وجود دارد و از گذشته تا به حال حاضر مشکلاتی در مورد ابعاد باغ وجود دارد و همچنین دیوار کشی دور باغ به صورتیکه این دیوار کشی در زمین همسایه وارد شده است در نتیجه شما می توانید در این حوزه از وکلای که در زمینه باغ و امور ملکی تخصص دارند کمک بگیرید

8-وکیل در مورد قوانین رهن و اجاره

9- وکیل در مورد تخلیه املاک

یکی از تخصص هایی که وکلای نوین وکیل در این زمینه می توانند وکالت پرونده های ملکی را برعهده بگیرند موضوع تخلیه املاکی می باشد که به وسیله مستاجر به صورت غصبی در حال استفاده می باشد.

در این موارد شکایت اجرت المثل درخواست داده می شود و بعد از بررسی این شکایت توسط قاضی، علاوه براینکه برای شما حکم تخلیه گرفته می شود همچنین به ازای زمانیکه ملک غصب شده است مبلغی به عنوان اجرت المثل ایام تصرف در نظر گرفته می شود که با توسط شخصی که خانه را تصرف کرده است پرداخت شود.

10- وکیل  ملکی در حوزه املاک غصب شده

از دیگر پرونده هایی که جدیدا در حوزه ملکی به وسیله یکی از وکلای ملکی در نوین وکیل انجام شده است دیوار کشی دور باغ می باشد.

11- گرفتن پایان کار به وسیله وکیل ملکی

یکی دیگر از خدماتی که وکیل ملکی می تواند به شما ارائه دهد در حوزه دریافت پایان کار برای ساختمان های ساخته شده می باشد حال چه این ساختمان ها دارای مشکل باشند و یا نباشند یک وکیل ملکی متخصص می تواند در این حوزه کمک خوبی به شما نماید.

بعد از اینکه پایان کار به وسیله بهترین وکیل ملکی اخذ شد این وکیل اقدام به دریافت صورت مجلس تفکیکی می نماید و بعد از آن اقدام به دریافت سند تک برگ نماید

12- حل مشکلات مربوط به اجور معوقه

از خدماتی وکیل متخص امور ملکی برای زمانی می باشد که شما ملک خود را اجاره داده اید ولی مستاجر اجاره شما را به صورت مرتب واریز نکرده است در نتیجه شما می توانید با کمک وکیل ملکی اقدام حقوقی علیه مستاجر انجام دهید و تمام اجاره هایی که توسط مستاجر پرداخت نشده است را دریافت نمایید.

همچنین مطالعه نمایید: دستور فروش ملک مشاع

راه های ارتباط با وکیل ملکی چگونه است؟

اگر شما قصد دریافت مشاوره  ملکی را دارید می توانید با استفاده از روش های تماس با ما که در ادامه مقاله به آنها اشاره می شود با وکیل ملکی ارتباط بگیرید:

اولین روش برای ارتباط گیری با وکیل متخصص ملکی استفاده از تماس تلفنی می باشد. شما در طول روز و ساعات اداری می توانید با شماره های موسسه حقوق نوین وکیل تماس برقرار نمایید و بعد از پاسخگویی منشی از او درخواست نمایید تا شما را به یکی از وکلای ملکی ارتباط دهد برای برقرار تماس با مرکز مشاوره حقوقی ملکی با شماره های 021229690179 و یا 02166901176 تماس برقرار نمایید.

دومین روش برای برقراری ارتباط با مشاور ملکی مراجعه حضوری می باشد و شما می توانید برای مراجعه جضوری به یکی از شعب نوین وکیل واقع در میدان توحید و یا محدوده قیطریه مراجعه نمایید، ولی این مورد را در نظر بگیرید که حتما قبل از مراجعه با دفتر وکالت نوین وکیل تماس برقرار نمایید و بعد از مکالمه با منشی موسسه حقوقی از او درخواست تعیین وقت مشاوره نمایید.

سومین روش برای برقرار ارتباط با وکلای متخخص ملکی ارتباط از طریق چت آنلاین می باشد که در حال حاضر در این سایت فعال نمی باشد ولی در حال حاضر می توانید از طریق ارتباط با شبکه های اجتماعی با وکلا در ازتباط باشید.

کلام آخر

در این نوشتار به نحوه دریافت مشاوره حقوقی رایگان درمورد ملک و مسائل پیرامونی ملک پرداختیم. شما کاربران عزیز میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص امور ملکی با وکلای مجرب و متخصص نوین وکیل تماس حاصل نمایید و از آنهامشاوره حقوقی رایگان در مورد ملک دریافت کنید.

این موضوع را مدنظر داشته باشید با توجه به اینکه پرونده های ملکی دارای ارزش ریالی بالا می باشد به هیچ عنوان بدون آگاهی کامل از قوانین حقوقی ملکی داشته باشید و کوچکترین اشتباه در این حوزه ممکن است به ضرر و زیان بزرگی برای شما تبدیل شود به همین علت اگر در حوزه ملکی دارای پرونده حقوقی می باشید حتما ابتدا از یکی از وکلای ملکی مشاوره دریافت نمایید و سچس تصمیم بگیرید که آیا قصد دارید پرونده خود را به کدامیک از وکلا بسپارید.

76 دیدگاه دربارهٔ «مشاوره ملکی رایگان با وکیل ملکی +تماس تلفنی با وکیل : 02122690179»

  1. سلام ، پدرم ۳دانگ از ملکی که یک طبقه پارکینگ ودوطبقه مسکونی است دارد در روستاهای اطراف تهران ، طبقه اول دست ایشون و طبقه دوم برادرشون هستند ، سند زمین ۳ دانگ سه دانگ است ، ملک کمی قدیمی هست ، برادر تخلیه کرده و دوسال است که به هرشکلی ما رو ازیت می کند که باید بکوبیم بسازیم و این امر باید زیر نظر پسر تازه مهندسشون باشه ،یک بار رفته شورای حل اختلاف ولی کاغذی ثبت نکرده نماینده شورا به محل برای پادرمیونی اومده و دیده که ملک معمولی هست و برعکس حرف ایشون قابل سکونت است رفتن ، الان مجدد رفته شکایت کرده ۲ خرداد دادگاه داریم ، چند تا مهندس اومدن گفتن اصلا در وضعیتی که ایشون میگه نیست ، ملک کاملا قابل سکونت است ، از طرفی هم با هزینه های بالای ساخت ساز ، شرایط مالی نداریم ، ایشون اسرار دارن منزل تهران رو پدرم بفروشه خرج ساخت وساز کنه ،با توجه به اینکه سند سه دانگ سه دانگ است ولی طبقات ملک جداست و کسی مانع رفت و آمد ایشون نشده و میتونه بیاد در منزلش بره ، آیا ایشون میتونه به زور ما رو مجبور به ساخت کنه

  2. عطیه عبیاوی

    شخصی با گذشت حدود60 سال ازگرفتن سند مشاع زمین زراعی که تاکنون اورا نمشناسیم و
    رحمت خدا رفته اخیرا چهار خانم که مدعی فرزندانش هستند موضع سند در دادگاه حقوقی مطرح کردن وبدون برسی اسامی اصلی مجاورین اربعه زمین علیه بنده که سند
    ندارم خواستار افراز ملک کردن که انهارا ندیده بودم ونمشناسم وحتی زمین تصرفی ندارند
    ایا چنین حقی دارند یا خیر

    1. سلام و ادب
      اولا؛ دادخواهی و مراجعه به دادگاه های صالح حق مسلم هر شخصی هست.
      ثانیا؛ در جلسه دادگاه نسبت به گواهی حصر وراثت و سمت آنها ورود خواهد شد.
      ثالثا؛ دعوی به طرفیت شما با توجه به عدم سابقه ثبتی احتمال زیاد رد می شود.
      رابعا؛ جهت احقاق حق دقیق از وکیل دادگستری استفاده نمایید.

      همیشه موفق باشید

  3. سلام بنده واحدی رو از برادر شوهرم خریدم ۷ ماه پیش قرار بود ۳ ماه بعد ار خرید کارهای شهرداری انجام بده و پایان کار تحویل بنده بده الان ۴ ماه از قولی که داده گذشت الان باید چکار کنم و به مشاور املاک مراجعه میکنم کار اصلا پیگیری نمیکنه

    1. سلام من یه زمین از دو نفر خریدم با مبایعه نامه و وکالت چون سند نداشت وقرداد واگذاری از مسکن و شهرسازی داشت سندش به شرط ساخت بود والان ساختم و کارهای سند زمین رو انجام دادم منتها یکی از فروشنده‌ها فوت شده و وارث برای امضا در دفترخانه نمیایندمن الان چگونه باید شکایت کنم ایا در شکایت زمین قید کنم یا خونه چون دفتر خونه برای خونه سند تنظیم کرده بود

    2. علی اصغر فرامرزی

      سلام من یه زمین از دو نفر خریدم با مبایعه نامه و وکالت چون سند نداشت وقرداد واگذاری از مسکن و شهرسازی داشت سندش به شرط ساخت بود والان ساختم و کارهای سند زمین رو انجام دادم منتها یکی از فروشنده‌ها فوت شده و وارث برای امضا در دفترخانه نمیایندمن الان چگونه باید شکایت کنم ایا در شکایت زمین قید کنم یا خونه چون دفتر خونه برای خونه سند تنظیم کرده بود

    3. سلام وقت بخیر زمینی سند دار قبل از تفکیک به شخصی فروختم وحدودا براش مشخص کردم زمان تفکیک سند حدود ۲ متری زمینش جابه جا شد بخشی اون زمینی که بهش فروخته بودم مسکونی وبخشی باغی شد حالا اداره ثبت وبنیاد مسکن قبول نمی کنن زمینی که هم مقداری باغی ومقداری مسکونی هست بنام شخصی انتقال بشه حالا اون شخص هم قبول نمی کنه میگه همین جایی که به من فروختی باید بهم بدی زمان تنظیم قولنامه نوشتم زمین سند دار بهت میدم باغی ومسکونی براش مشخص نکردم

  4. سلام بنده ۷ ماه پیش واحدی را از برادر شوهرم خریداری کردم قرتر بود ۳ ماه بعد کارهای شهرداری انجام بده و پایان کار دگرو تحویل بده الان ۴ ماه گذشته و کاری انجام نداده وبه مشاور املاک مراجعه کردم اصلا پیگیری نمیکنه الان باید چکار کنم

      1. واحد میکاییلی

        سلام و خستنه باشید می گویم من یک اپارتمان خریداری کردم قرارداد در بنگاه نوشدیم ومن پول دادم فروشند قرار شود بحد از دو ماه تحویل بدهد ولی این کار نکرد بحداز دو ماه با هم نشستیم قرار براین شود خودم خرج کنم در پایان کار که تمام شود حساب کتاب کنم همه کارها را انجام دادم فروشنده نیامد بحد سه سال از من شکایت کرد و فسخ قراردادشود دردادگاه قرارشود پول منو بدهد پول منو نداد رفت برای من خلح ایت کرفت چون من مستاجر داشتم با اون هم دست بودند فروشند با حکم خلح ایت با مستاجر خانه من تصروف کردند من چه کار کنم

        1. سلام
          قرارداد خرید و فروش شما باید بررسی بشه و همچنین قراردادی که شفاهی با شخص صحبت کردید رو باید در دادگاه ثابت کنیم تا بر طبق رای صادره خلع ید صورت گرفته ملغی شود

          1. سلام وقت بخیر
            برای گرفتن حق بروکری یا حق واسطه گری فروش کارخانه بالای ۱۰ میلیارد یا بیشتر باید چه نوع قراردادی بین دوطرف انعقاد گردد ؟

  5. سلام پدر من دوتا زن داره من از زن اولشم وقتی من ۴ سال داشتم مادرمو طلاق داد ومن را بحال خودم رها کرد وقتی بزرگ شدم ازمن خواست ک باهاش در ساخت خانه کمکش کنم منم رفتم کمکش کلیه کارای خانه را انجام داد وازش خواستم حق منو دراین خانه بده ولی نداد و سند را ب اسم زن دومش زد بعد از مدتی به او التماس ک دم ک حقمو برگردونه باهم نزد وکیل رفتیم و مدرکی به داد بامشخصات کامل ملک نوشت من وفرزندم در ساخت و مصالحه باهم مشترک هستیم و صرفا برای وام طبقه بالا سند را به طور صوری بنام همسر دوم زدم وهمسرم هیچگونه هزینه ای در ساخت وساز خونه پرداخت نکرد وانگشت و امصا زد همراه مهر وکیل میتونم حقمو با این نامه بگیرم نامه گواه هم جدا گانه دارم در ک نزد وکیل گواهی دادن

  6. سلام وقتتون بخیر…ما ی معامله انجام دادیم متراژ کلی خانه ی قیمتی ک داخل سند نوشته شده…حالا بعد معامله متراژ خونه کم اومده خریدار میخاد ک ی مقدلر از پولو پس بگیره در صورتی ک متری قیمت نذاشتیم قیمت کلی دادیم ن متری
    الان خواستم بدونم حق با خریدار هست ؟خریدار فسخ کنه حق فسخ ب فروشنده میرسه؟

      1. سلام وقت بخیر
        برای گرفتن حق بروکری یا حق واسطه گری فروش کارخانه بالای ۱۰ میلیارد یا بیشتر باید چه نوع قراردادی بین دوطرف انعقاد گردد ؟

  7. سلام من یک آپارتمان که نیم کار بود خریدم در بنگاه با قولنامه ۱۴۰میلیون تون ومبلخ ۹۸میلیون در سه نوبت دادم تو قول نامه نوشتیم و قرار شود فروشند بحد از دوماه تحویل بدهد ولی تو دو ماه نشود تحویل بدهد من بحد سه ماه فروشنده را پیدا کردم به من گفت برو خودت خرج کنید با فاکتور بحد با هم حساب و کتاب می کنیم من خرج کردم تمام کارها بحد از سه سال یک وکیل آمده بود از من شکایت کرده بود ولی خودش نبود فروشند چندبار رفتیم دادگاه قاضی فروشند را می خواست ولی این وکیل می کوفت مسافرت است بحد سه جلسه شحبه عروض شود این وکیل هم فسق هم برای من خلح ید گرفت قاضی گفت باید پول من بدهد اون وکیل رفت با خلح ید گرفت من تا خبر داشته باشم چون من مستأجر داشتم با هم آپارتمان را تحویل می دهد در صورت که این فروشند چندین سال است خارج است این وکیل از کجا وکالت گرفته بودن من که برای اون آپارتمان خرج گذاشتم اون آپارتمان ۱۲واحد هست اون اهیل ساختمان برای من شاهدان هست که من خرج کردم و خریدم برای شحبه هم آمدند شاهدان

  8. محمد حسن خسروی

    سلام
    آیا مالکی که سازنده آپارتمان است می تواند قسمتی از مشاعات را برای خود ثبت کند.مثلا قسمتی از پارکینگ را تجاری کند و یا قسمتی از پشت بام را اختصاصی کند و دیگران حق استفاده ازآن را نداشته باشند. در صورتی که در پروانه اولیه قید نگریده است.و جزئ مشاعات بوده است

  9. با سلام. پدر بنده که فوت نموده دارای دو همسر بوده و همسر اول ایشان فوت کرده و مادر بنده و بنده که با وراث همسر اول بابت ارثیه پدری اختلافاتی داشتیم دادخواست تقسیم ترکه دادیم. 2 قطعه زمین که دارای اختلافاتی بین وراث بوده دادگاه به نفع کل وراث رای صادر کرده که باید تقسیم بشه چون در زمان مقرر که دادگاه تعیین کرده سندی را نیاوردند.و حتی به دادگاه بدوی و تجدید نظر هم بابت زمین ادعایی خود سندرا رو کردند و اعتراض زدند که بازم رد شده.حالا بعد از رای قطعی دادگاه بدوی و تجدید نظر با ارائه سند دستی که معلوم نیست امضای پدرم هست یا نه وشهادت فرزندان اول خود دوباره دادخواست اثبات مالکیت داده اند.
    با این اوصاف که در سندادعایی انها زمینشان وصل به زمین 200 متری بنده نوشته شده در صورتی که سندی که بنده در همان تاریخ به عنوان خریداری دارم 400 متری است با دستخط و امضای پدرم و مهر شورای شهر بوده که در دادگاه بدوی و تجدید نظر سند بنده اثبات شده و همگس انها نیز سند بنده را قبول داشتند.چگونه میشود پدرم در یک تاریخ سندی را با دستخط خودش و مهر شورا به مساحت 400 متر به عنوان فروش بهم بدهد و در سند انها قید کند زمینشان وصل به 200 متری بنده بوده و فقط امضای پدرم در زیر برگه است که معلوم نیست امضای خودش است.ایا میتوانند دوباره با اینکه سندشان در تقسیم ترکه رد شده دوباره اثبات مالکیت بدهند .در صورتی که نوشتار سند انها نیز مورد دارد ؟
    با تشکر

    1. سلام
      این موضوع باید در دایره ی اصالت اسناد بررسی بشه و با توجه به این موضوع نظر داد در فرضی که شما مطرح می کنید خیر این اتفاق نشدنی هست و طبق سند دست نویسی که شما دارید این زمین متعلق به شما هست اما برای طرفین این امکان وجود دارد که حتی در صورت رد دعوی ترکه دادخواست اثبات مالکیت دهند

  10. سلام خسته نباشید.پدر من ملک مسکونی خود را به اصرار بچه هایش سهم بندی کرد وبعداز یک سال سند زد به میزان سهم هریک وبا اختیار استفاده تا مرگ.بعد از یک سال من سهمیه همه را خریدم وحق استفاده پدرم هم باطل شد سند قطعی تک برگی دارم .پدرم همسر ی دارد که با ان زندگی میکند ایا همسر پدرم میتواند الان یا بعد از فوت پدرم بابت ارث یا مهریه اش از ملک شکایت کند

  11. سلام وقت بخیر
    من و همسرم سه سال پیش آپارتمان خرید کردیم که 3 دانک به نام من و سه دانگ به نام همسرم در سند قطعی و تک برگ ثبت شده، و اینکه بیشترین مبلغ از حساب من به فروشنده شبا شده، البته همسرم به حساب من زده من به حساب فروشنده، الان همسرم قصد دارد سه دانگ و از من بگیره و گفته که وکیل گرفته، میخواستم بدونم میتونه از من بگیره؟
    ضمنا سند در رهن بانک هم من هم همسرم وام گرفتیم ، وام مسکن

  12. با سلام بنده ملک ۷۹متری خریداری کردم که فروشنده به من گفته که یک متر عقب نشینی دارد ولی استعلام گرفتم دومتر عقب نشینی دارد که در مبایعه نامه از طرف بنگاه نوشته شده مقداری تعریض دارد که به اطلاع خریدار رسانده شده است در صورتی که بنگاه هم گفته یک متر حال با این اوصاف فروشنده اعلام کرده که به خریدار اطلاع داده ام دو متر وای شاهدین مبایعه نامه میگن یک متر آیا میشود شکایت کرد و به حق قانونی بنده برسم یا اینکه فروشنده و بنگاه با هماهنگی همدیگر متراژ تعریض ملک را در مبایعه نامه را دقیق ذکر نکرده اند محکوم میشوند
    سپاسگزارم راهنمایی کنید

  13. سلام پدرهمسرم یه زمین 500متری که درشهرستان هست وسال 1368 خریده قولنامش دست برادر همسر بزرگترم هست سال 94 از طریق کمیته وام مسکن 12 میلیونی دادن که خواهرهمسرم بدون اجازه وامضای بقیه5 میلیون 200 پرداخت کن خونه 70 متری الان برای خودش برداشته به بقیه خواهر برادرش میگه به قیمت روز به من پول خونه بدید این ها هم قبول نمی کنن میگن شما بدون اجازه ما گرفتی ارثی پدری ماست ما سهم زمین میخوایم حالاچطورباید بقیه حقشون بگیرن پدرش. همسرم فوت کرده همسرمش هست

  14. سلام. من اخیرا”یک واحد آپارتمان خریدم وآن را کاملا بصورت هدیه وهبه به همسرم دادم مبایعه نامه بنام همسرم تنظیم شد سند هم بنام او زدن مبلغی از پول فروشنده مونده چک دادم تا در اسفند ملک را تخلیه وچک را وصول کندوکلید واحد را تحویل دهد الآن بدلائلی منصرف شدم چطور میتونم او را وادار به تنظیم سند به اسم خودم کنم یا حداقل وکالت محضری از او بگیرم.با تشکر

      1. سلام. ممنونم از لطف و راهنمایی شما ،
        منظور از اظهارنامه چیست؟یعنی به طرفیت همسرم بعنوان خوانده دادخواست
        با موضوع اظهارنامه بدهم .
        لطفا”موضوع خواسته را بطور کامل مرقوم
        بفرمائید. ارادتمند شما

      2. سلام خسته نباشین من از شما ل پیام میدم پدر شوهرم 5تا پسر داشت3تا دختر همه رفتن شهر ما اونجا موندگار شدیم نا گفته نمونه پدر شوهر مززعه وزمین هم خیلی داشت سال1367در اون زمان پدر شوهر 800متر زمین بهمون داد خونه درست کردیم در روستا نزدیک به خونه پدر شوهرم
        که شوهرم باهشون کمک حال باشن بعد سال هاپدر شوهرم درسال 1386فوت میکنه بعد هفتم که وصیعت نامه میارن میخونن پدر شوهرم نوشت در وصیت نامه به شوهرم خشکی نمیرسد بعد فوت مادر شون زمین ها تقصیم میشود پسری نفر 500متر ودختری250گرفتن تا شد امسال خونه پدرشوهرم 1200متر هست به گفته برادران وخواهران شوهرم میگنن شوهرم از خانه پدری ارثی نمیبرد شوهرمن هم میگه تا بهم ارث ندین من نمیام امضا نمیکنم ایا خانه هم جز خشکی به حساب میاید

        1. سلام
          خداقوت و آرزوی سلامتی
          باتوجه به اطلاق کلی وصیت، موضوع شامل خشکی شامل تمامی عرصه می گردد و خارج دانستن زمین محل استقرار شوهر شما باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد با این وصف موضوع دارای شقوق گوناگونی خواهد بود که شایسته تماس تلفنی خواهد بود و درصورت تماس خدمت شما مفصل توضیح داده خواهد شد. موفق و مستدام باشید.

  15. با سلام و احترام، اینجانب ملکی را به صورت کلی (بدون ذکر مساحت دقیق با این استدلال که در سند تفکیکی اعلام می‌شود و بدون ذکر قیمتِ هر متر مربع در مبایعه‌نامه) و طی چند ماه خریداری کرده‌ام، قیمت کلی اعلامی ۳.۳۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان اعلام شد که ۳ میلیارد آن تسویه شد و ۳۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان آن زمان تحویل سند در دفترخانه… مالک حدوداً یک ماه پیش درخواست کرد که مبایعه‌نامه را به بنگاه برده تا بر روی آن بنویسند که “در صورت افزایش و یا کاهش مساحت از طرفین وصول خواهد شد” که اینجانب مخالفت و مقاومت نمودم، از طرفی در مبایعه‌نامه‌ی ما مرقوم شده واحد حدود ۱۰۰ متر، ۳.۵ متر انباری و ۱۲.۵ متر پارکینگ، اما یک تراسِ حدوداً ۲۲ متری نیز داریم که در مبایعه‌نامه نیامده است!
    حال پرسش اول این است که آیا درخواست فروشنده را بپذیریم و در مبایعه‌نامه قید کنیم که “افزایش یا کاهش مساحت قابلیت وصول دارد” یا خیر؟
    و پرسش دوم اینکه آیا فروشنده می‌تواند ادعای نرخِ بیشتری با احتساب هرگونه افزایش احتمالی مساحت در سند تفکیکی و یا احتساب یک دومِ تراس از ما داشته باشد؟ از آنجائیکه که خودشان در ابتدا گفتند و ما نیز شنیدیم که قیمت تراسِ غیرمُسقف یک سوم محسوب می‌شود و قاعده‌ی اصولی همین است؟
    امیدوارم که شفاف توضیح داده باشم
    سپاسگزارم

  16. سلام در مبایعنامه آپارتمانی نیمه کاره به مساحت تقریبی ۱۴۴متروظاهر باطن، بدون سند وپایان کار به مبلغ یک وپانصد معامله شده که بیست فروردین فروشنده سند تکبرگ تحویل بده بیست اردیبهشت درفترخانه سند تنظیم کنیم ودر توضیح در مبایعنامه نوشته شده به رویت همدیگر هم ازنظر متراژ توافقی وظاهر وباطن ساختمان رسیده است ولی درموقع تحویل سندکه یکم دیماه شده سند مساحت ۱۲۷ متر شده منم شکایت استردادمطالبه ثمن خسارت تاخیر تادیه شکایت کردم قاضی حکم بر بی حقی من داده درمرحله تجدنظر چه دلیلی بیاورم.

  17. با درود و احترام مدت زمان آپارتمان مورد اجاره در پایان تیرماه امسال به پایان رسید و مستاجر با استفاده از قانون تمدید زمان کرونا در شورای حل اختلاف توافق کردیم که پس از شش ماه ملک را تخلیه و تحویل دهد ، ولی پس از زمان گذشت این شش ماه ملک را تخلیه نمیکند ، آیا چه مدت زمان طول خواهد کشید تا از طریق شورای حل اختلاف دستور تخلیه بگیرم، لازم به یادآوری است که قرارداد عادی اجاره نامه تنظیم شده مربوطه فاقد امضای دو شاهد می‌باشد،آیا شورای حل اختلاف با به توجه عدم امضای دو شاهد دستور تخلیه یا حکم تخلیه صادر میکند؟ با تشکر فراوان از راهنمایی ارزشمند شما

  18. باسلام و خسته نباشید
    از پدر مان یک قطعه باغ ارثیه مانده من در سال ۸۲ سهم یک برادرم و سهم مادر بزرگم را خریداری کردم الان شوهر خواهرم قولنامه ای به تاریخ سال ۹۵ اراییه دادگاه کرده مدعی شده که من سهم انهارا درسال ۹۵ خریدم
    در حالیکه شوهر خوارم به عنوان شاهد زیر قولنامه منو امضا و اثر نگشت زده ولی و دوبار ه قولنامه ها کارشناسی شده هر دوبار کارشناس قولنامه من که سال ۸۲ است تایید کرد
    سه بار در لحظه محکوم شدن انصراف از شکایت داده
    حالا دوباره برای بطلان معامله شکایت کرده که قولنامه ۸۲ به عنوان صوری میباشد از طرف دیگر برادرم قولنامه منو تایید کرده بازم حالا قاضی از ایشان شاهد خواسته ایشان با دو نفر از شاهدین قولنامه من تبانی کرده که بیان بر علیه من شهادت بدهند از چه راهی میتونم دروغ شاهدین را ثابت کنم

  19. با سلام 6 ماه قبل فتوکپی سند مالکیت خانه ام را به یک بنگاهی دادم الان نگران هستم که آیا امکان سواستفاده از آن کپی وجود دارد با این توضیح که سند مالکیت ملک خانه من دفترچه ای و بنچاق قدیمی است و هنوز تبدیل به سند تک‌برگ کاداستر نشده

    1. سلام. امکان سوM استفاده وجود ندارد چون به هرجهت طی استعلام ثبتی و پاسخ واصله از آن شما به عنوان‌ مالک رسمی‌ ملک هستید.
      اما به هرجهت اگر بنگاه از استرداد سند خودداری میکند می توانید دعوایی تحت عنوان استرداد سند در دادگاه مطرح نمایید.

  20. سلام خسته نباشیدهمسرم خانه را۶دانگ بنام بنده زده وهمسرسابقش ک الان ازدواج محددداشته الان شاکی شده ک درساخت خانه حقی داردوالان درخواست ابطال سندرادارد ایامیتواندمعامله خانه راابطال کنددرصورتی ک خانه بنام من هست ایامیتوانم من شاکیش شوم ک خانه مال من هست چراالوی ادعاداردلطفاراهنماییم کنیدچون این خانه شرط ضمن عقدبنده بوده است ک همسرم بهم انتقال داده

  21. سلام چند سال قبل پدرم منزل مسکونی را به نام خواهرم که مجرده و بالای ۵۰ سال سن دارد زده و سند تک برگ خورده حالا که پدر فوت شده چند تا فرزندان می خواهند او را از خانه بیرون کنند و ساختمان را بفروشند آیا قانون اجازه همچین کاری رو می ده؟
    لطفا پاسخ دهید ممنونم

  22. سلام ساختمان ما پنج طبقه وتک واحد ی است طبقه پنجم غیر قانونی ساخته شده قبض اب 4 واحد ثبت شده الان میخایم انشعاب اب بگیریم و4 واحد و به پنج واحد تبدیل کنیم هزینه انشعاب و کدوم واحد باید پرداخت کنه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  23. سلام و درود اپارتمان کوچکی داشتم که در اختیار همسرم بود و ادعا میکرد که اجاره داده است ولی الان متوجه شدم که آن را سه سال پیش فروخته است و ادعا میکند که به من وکالت فروش داده بودی یادم می اید که یکبار برای کاری باهم به دفتر خانه رفتیم و چیزی امضا کردیم الان امکانش هست برای پس گرفتن ملک خودم اقدامی بکنم ؟

    1. سلام
      اول باید مطمئن بشید انتقال به چه شکلی بوده آیا واقعا وکالتی در کار بوده یا نه اگر بوده پس گرفتن ملک خیلی بعید به نظر میرسه و اگر وکالتی در کار نبوده بله قطعا می تونین ملک رو پس بگیرید
      هرچند با فرض اینکه همسر شما وکالت داشته بازهم شما می تونین مبلغ ملک رو بگیرید

  24. سید مصلح موسوی

    سلام . بنده برج ۸ سال ۹۸ یه اپارتمان به متراژ تقریبی ۱۱۵ متر مربع از قرار متری ۵۹۰۰۰۰۰ تومان پیش خرید کردم که البته سیصد تومن همان اول دادم و مابقی با توجه به پیشرفت کار و به موقع چک دادم و برج ۸ سال ۱۴۰۰ تحویل گرفتم . الان مالک سندها اماده کرده . متراژ تقریبی پس از پایان کار شده به متراژ دقیق ۱۲۶ متر مربع !!!! . ایشان میگن اختلاف یازده متر مربع را باید طبق قیمت روز الان متری ۳۵ میلیون به من بدی تا سند بدهم . در قرارداد هم بابت این اختلاف هیچ موردی ذکر نشده است . قانون میگه اضافه متراژ تا ۵ درصد مجاز هست . اولا چرا ایشان بیشتر از ۵ درصد تجاوز کرده و ثانیا چرا قیمت روز !!!! میگه من ضرر کردم !!!!
    تکلیف چیه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . سپاسگزارم

  25. سلام
    مجتمعی 8 واحدی که در آن یکی از واحدها در حال بازسازی فضای داخلی واحد خود است. این روند چند ماه به طول می انجامد . روند تخریب و بازسازی بسیار کثیفی و خاک ایجاد میکند . حتی وقتی آن واحد فقط مسیر رفت و امد خود تا در ورودی را تمیز و جارو میکنند. بر اثر رفت و آمد کارگران و دیگر ساکنین خاک و گچ تمام راه پله ها و پارکینگ و حتی دیوارهارا کثیف میکند. با توجه مدت زمانی که این بنایی طول میکشد. ایا هزینه ی نظافت ماهیانه ی ساختمان به عهده این واحد هست ؟ یا باید از همان شارژی که هزینه های مشترک ساختمان را می پردازیم ، باید پرداخته شود؟
    با تشکر

    1. سلام
      هزینه های های شارژ ساختمان شامل شستشو و تمیز کردن اماکن مشاع می شود و احتیاجی به پرداخت مبلغ اضافه تری نیست و همان هزینه شارژ که تمام واحد ها پرداخت می کنند کافی است اگر شرایط به گونه ای باشد که احتیاج به تمیزکاری چندباره و یا اضافه تری باشد قطعا هزینه ی اضافی با واحد مذکور است.

  26. باسلام‌‌به‌دلیل‌نداشتن‌پول‌نتانستم‌‌شکایت‌کنم‌درمورد‌ملکی‌که‌مادرخدابیامورزم‌دوهفته‌فوت.کرده‌‌‌‌به‌کسی‌فروخته‌‌که‌من‌از‌مادرم‌در‌بنگاهی‌که.زیرنظرمحضربوددرسال۹۷مساحت۵۰متربه‌مبلغ‌۷۰ملیون‌خریده‌بودم‌ازجلوی‌حیاط‌که‌‌حالت‌خریدار‌‌مادرم‌به‌نامش‌سندزده‌بوده‌‌‌‌‌ولی‌حالا‌گردن‌نمیگیره‌‌ومن‌بابت‌مشکلات‌زندگی‌‌برشکست‌‌شدم‌وحالا‌‌پدر‌پیرم‌ودوتابچه‌کوچیک‌بدون‌مادر‌‌شان‌و‌نه‌پشتیبانی‌ونه‌کسوکاری‌داریم‌کمک‌کنه‌وبی‌پول.ماندیم‌چکار‌کنیم‌میشه‌محبت‌کنید.مشکل.ماراحل‌کنید‌دادگاه‌هم.فقط‌ظرف‌۴۸‌ساعت‌وقت‌تخلیه‌کنم‌خانه‌راداده.که‌به‌مادرم‌۵۰ملیون‌بدهکار‌هم‌هستن‌

  27. خریدارملک‌‌که‌‌ازمحلت‌تخلیه‌منزل‌گذشته‌بود‌‌‌ومادر‌پیری که‌تازه‌ازبیمارستان‌‌‌کیسه‌سفراش‌برداشته‌بودن‌به‌خانه‌آورده‌بودم‌‌‌خریدار‌‌که‌‌بعد‌تاریک‌شدن‌هوامیاد‌جلو‌خانه‌‌چندین‌بار‌براش‌گفتم‌لطف‌کنیدبرید‌بنگاه‌میام‌حرف‌بزنیم‌یا‌ نمیخوای‌بازهم‌بروشکایت‌کنید‌ولی‌‌تورا‌خدا‌سروصدانکن‌ مادرم.مریضه.‌ولی‌ایشان‌گوش‌نمیکنه‌وبامن‌درگیرمیشه‌که‌همان‌لحظه‌گشت‌نیروانتظامی‌میاد‌جدامیکنه‌وصورت‌ جلسه‌میکنه‌مادر‌مریضم‌با‌دیدن‌این‌اتفاقات‌حالش‌‌خراب‌ میشه‌‌که‌صبح‌‌همان‌روز‌به‌بیمارستان‌میبرم‌که‌تمام‌میکنه‌ ودلیلش‌ایست‌قلبی‌بوده‌گفتن‌‌‌حالا‌باید‌چکار‌کنم‌ومیتانم‌نتیجه‌بگیرم‌‌درضمن‌نتانستم‌تا‌کنون‌‌به‌علت.مشکل‌مالی‌و‌بعضی‌از‌مسائل‌شکایت‌کنم‌‌‌‌بعد‌۲۰روزه‌ازمرگ.مادرم.میگذره‌میتوان‌کاری‌کرد.چون‌الان‌برای‌ما‌نه‌بقیه‌پول‌‌خانه‌خریده‌رامیده‌وهم.حکم‌تخلیه‌خانه‌را‌گرفته‌از‌ما‌چکاربایدکرد‌ممنون

  28. عرض ادب و احترام
    زميني بمساحت حدود ١٣٠٠ متر در سال ١٣٦٥ از زارع صاحب نسق خريداري كردم و مقدار ٢٥٠ متر از آن را طبق خط عادي به كارگرم واگذار نمودم كه ايشان طبق قانون ١٤٧ قانون ثبت سند مالكيت بنام خودش درريافت نمود ، و تا اين زمان كل زمين (١٣٠٠ ) متر را در اختيار داشته ، حاليه خواستار ديواركشي هستم كه ١٠٠٠ متر خودم را داشته باشم ممانعت مينمايد ، راهكار چيست ؟

  29. با سلام وعرض ادب سال ۹۷ آپارتمان مطروکه ای خریداری کردیم که اصلا نمیدانستیم چند تا کراث میباشن بعداز گذشت چند سال که برای تنظیم سند به هیچگونه نمیآیند شکایت حقوقی وکیفری کردیم که بعد متوجه شدیم ۷ وراث میباشند
    این آقا همش میگفت من وکالتنامه از وراث دارم بعد متوجه شدیم اصلا وکتنامه ای از وراث ندارد ۲/۳از مبلغ پول آپارتمان هم از مارفته حال وراث از ما شکایت کرده که هم اجاره رو میخواد هم ۱/۵میلیارد درصورتی که ما فقط ۴۵ میایون بدهکار این آقا بودیم وآپارتمان هم ۶ دانگ فروخته لطفا راهنمایی کنید چون وکیل گرفته ان تازه محکوم هم شدیم مچکرم

    1. سلام
      یکم دیر برای مشاوره دارین اقدام می کنین شما هم بهتره که وکیل داشته باشید.
      طبق قانون چون تمام ورثه ملک رو به شما نفروختن و فروشنده هم از ورثه وکالت نداشته برای شما حق مالکیتی بوجود نمیاد و ملک به مالکیت ورثه بر می گرده به وکلای مجموعه مراجعه کنید تا مدارکتون بررسی بشه راه هایی برای دفاع و این که حق شما ضایع نشه وجود داره.

  30. سلام لطفا جواب بدین خواهشا،
    یک قطعه ۵۰۰متری زمین هست که مشرف به بلواره، بنام پدر بود ،پسر خواست خونه بسازه رو قسمت مسکونی،واام بانکی داشت، رو اینحساب پدر اومد دفترخانه بزنه باسم پسر امضا و انتقال داد، همه سند رو، پسر کارشو انجام داد، و میدونست که تملک قسمت تجاری با پدره، ولی پدر رو اعتماد همشو زد بنام پسر، سند دفترچه ای بود، پسر اقدام کرد برای تک برگ و تک برگ گرفت، همه شو، حالا پدر که متوجه شد و می‌خواست تصمیمی برای تجاری بگیره، سند رو برد شهرداری و ثبت گفتن که حدود ۱میلیارد میشه تفکیک ملک!!!! نه پدر داره نه پسر، حالا اینجا چون پسر اشتباه کرده و قبول هم داره حقی برای تجاری نداره،و پدر هم از همه جا بیخبر، آیا راهی هست که مثلا پدر بره مدعی بشه که پسر اشتباه کرده و صاحب اون قسمت زمین نبوده و درخواست ابطال سند و صدور جداگانه سند بده، بدون اینکه بخواد حق تفکیک بده با اون همه مبلغ، حتی اگه شده شاکی بشه و دستور بگیره، لطفا این قضیه رو بررسی و هر راهی داره بهم بگید منتظرم

  31. سلام،،سال 1390 سند قطعی زدم ،سند اصلاحات ارضی و مشا می باشد،در 2سال گذشته به خاطر اجاره ثبتی به دفترخانه رفتم آن زمان به من توضیح دادند که سند اشتباه دارد و باریکه در آخر سند آمده که کل سند قبلی در سند من انتقال یافته و همه کلمه جملات بی کم و کاست در سند من آمده،ولی در یکی از خط در سند اول آمد. با توضیح به اینکه متصالح 51 سهم از شش دانگ روستا دارد ،در سند جدید همین را تکرار کرده است ،باید می نوشت به انضمام 51 سهم ویا کلمه ای که به روشنی همه چیز مشخص شود،حالا این مشکل را دفترخانه که سند را تنظیم کر ده،خودش اصلاح می کند ،یا باید شکایت کنم،لطفا بفرمائید متن شکایت را،قولنامه ام بعد از ۱۲ سال کم شده وکالتی خریدم

  32. سلام وقتتون بخیر
    پدری سهم الارث یکی از پسرانش را داده و انتهای قواله ای که نوشته شده اسقاط کافه خیارات ثبت شده. پدر بعد ده سال مبتواند ان ملکی که به پسر داده را دوباره به شخص دیگر بدهد یا وصیت کند؟؟
    درادامه مبحث بالا برای اینکه پسر سهم خود را جدا کند چون تعداد برادران زیاد بود ثبت اسناد سند منگوله دار دودانگ مشاع داده
    چطوری این دودانگ مشاع رو باید به شش دانگ و تک برگ سند تبدیل کند؟؟
    لطفا جواب بدید.
    با تشکر از گروه مشاوره.

  33. سلام دوست عزیز و گرامی ملکی با کاربرد اداری دارم که ۱۰ سال پیش رهن کامل دادم به پوریا و پوریا زمان عقد قرارداد در بنگاه عارف رو معرفی کرد و گفت که با هم شریک هستن برای تولید نرم افزار و گفت عارف اونجا مستقر میشه و رفتم شمال برای زندگی تا اینکه عارف تو فیس بوک پیدا کرد منو و خاست که برای ادامه کارشون یکسال اونجا رو تمدید کنم و بابت این تمدید ۳ میلیون بهم میده و من هم قبول کردم و از شهر رویان براش وکالت اجاره برای یکسال گرفتم و براش فرستادم و بعد از یکسال به دوستم شاهرخ وکالت دادم که برای عارف و پوریا دادخواست صادر کنه که بخاطر نبودن کپی قرارداد اجاره نتونست کاری بکنه و عارف هنوز اونجاست و تصادفی فهمیدم پوریا سال ۹۲ از من شکایت کرده که چرا بعد از یکسال قرارداد رو فسخ نکردم و رای غیابی گرفته و بازداشتی روی ملک گذاشته ۳۴ میلیون تومن بعلاوه دیرکرد ۱۹ میلیون و نگفته که اونجا رو در تصرف داشته و اصلا کلید تحویل نداده و دوستم شاهرخ میگه تازه بدهکار هم هست و الانی قرارداد اجاره در پرونده شکایت اون هست و لطفا راهنمایی کنید چطوری ملکم رو از تصرف عارف خارج کنم و اجرت المثل ۹ سال اقامت اون رو بگیرم

    1. سلام
      باید قرارداد اولیه شما و حقوق و تعهداتی که پیش بینی کردید بررسی بشه.
      و اما نهایتا در صورتی که سند رسمی به نام شما هست و فرد دیگری غیر از مستاجر اصلی ملک رو در تصرف داره می تونید دادخواست خلع ید با مطالبه اجرت المثل ایام‌ تصرف تقدیم دادگاه نمایید.

  34. سلام.خسته نباشید
    یه سوالی داشتم از خدمتتون
    من قصد دارم مبلغ دویست میلیون تومن به یه شخص غریبه قرض بدم که باهاش کار کنه و بعد یکسال اصل پولم رو با 40 درصد سود بهم پس بده
    من واسه ضمانت اصل و سود پولم فقط سند ملکی رو قبول دارم.اون شخص هم ظاهرا مشکلی نداره
    فقط چون مبلغ سرمایه گذاری کمه و ارزش ملک ها چند میلیاردی هست معمولا،امکان اینکه سند ملک به نامم بخوره نیست
    سرمایه پذیر میگه سند ملک رو که چندین برابر سرمایه منه توی رهن میذاره به عنوان ضمانت و قرارداد محضری مینویسیم
    سوال بنده اینه که چنین چیزی امکان داره و کاملا امنه یا نه؟ چون این پول تمام دارایی منه و نمیخوام از دستش بدم
    از طرفی یه جایی خونده بودم که فقط در صورتی که سند ملک به نامم باشه امنیت صد در صد داره معامله و
    حتی اگه سند توی رهن من باشه به عنوان ضمانت،باز هم ریسک و امکان کلاهبرداری وجود داره و صاحب ملک میتونه توی این یک سال ملک رو به شخص دیگه ای بفروشه وکالتی یا جور دیگه ای بدون اطلاع من؟
    سوالم اینه چقدر این قضیه صحت داره و کلا در شرایطی که ضمانت سرمایه،ملک هست چه راهی غیر سند زدن به نام سرمایه گذار برای امنیت و حفظ سرمایه وجود داره؟
    چه نوع قراردادی باید تنظیم کرد که توی مدت سرمایه گذاری شخص صاحب ملک نتونه کلا به هیچ روشی ملک رو معامله یا واگذار کنه؟ این ترهین سند توی سیستمی جایی ثبت میشه یا نه؟
    شما چنین قرارداد و معامله ای رو تنظیم میکنین؟ اگه جواب مثبت هست لطفا هزینش رو بفرمایید.ممنون

  35. سلام خسته نباشید
    اینجانب به مدت ۵ سال یک ملک به یک افغان کرایه دادم در سال‌های بعد خودم به بنگاه نمی‌رفتم و همسرم به بنگاه می‌رفتن و قرارداد پشت‌نویسی وتمدید میشد با امضای همسرم تا پارسال که متوجه شدم تقلبی تو این کار صورت گرفته به این صورت که همسرم در بنگاه به اون مستاجر چون نمی‌خواسته اون مبلغ کرایه بده گفته من خودم به همسرم این مبلغ کرایه رو میدم و شما در عوض مبلغ رهن بیشتری رو به من بدین و بنگاه دار دوست همسرم بوده مبلغ کمتری رو در قولنامه برای من می‌نویسند و اون مبلغ بیشترو شوهرم از مستاجر می‌گیره و من متوجه نشده بودم و مستاجر از این خونه نقل مکان می‌کنند از مساتجر خواستم اجاره نامه‌ای که پیششون هست به من تحویل بدن ولی امتناع کردن و گفتن گم شده از این بنگاه‌دار خواستم چون شک کرده بودم ایشونم قبول نکردن و حالا می‌خوام از طریق قضایی وارد بشم که چرا با صدور اجاره نامه جعلی برای من و اصلی برای اون‌ها این کلک در معامله را انجام دادند حکم قضایی برای بنگاه دار همسرم و مستاجر چه خواهد بود؟
    ممنون از پاسخگویی شما

  36. سلام وقت بخیر
    اینجاب یک واحد آپارتمان خرداری کردم بعد از 4 سال هنوز سند تحویل نداده پس از گذشت این مدت که سنده آماده شده و مشخصات واحد معلوم هست همین طور پارکینگ و انباری که مشخص شده ولی متاسفاته به دلایل مختلفی محل پارکینک را میخوهد تغییر دهد آیا امکان تغییر وجود دارد یانه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *