وکیل کیفری

معرفی وکیل کیفری

همانطور که در بخش وکیل حقوقی توضیح داده شد وکلا در تمامی دعاوی سررشته دارند اما وکیل کیفری علاوه بر مشرف بودن به دعاوی حقوقی تمرکز، مهارت و تجربه بیشتری نسبت به دعاوی کیفری دارد. دعاوی کیفری از لحاظ پیگیری، رسیدگی و دفاع خیلی متفاوت تر از دعاوی حقوقی است. زیرا اکثر دعاوی حقوقی در همان دادگاه تعیین تکلیف می شود. اما دعاوی کیفری، وکیل کیفری باید ابتدا در دادسرا جهت تحقیقات مقدماتی که در این مرحله ارجاع به کارشناس، پزشکی قانونی، کلانتری و غیره می باشد طرح دعوا نماید و سپس پرونده به دادگاه کیفری ارجاع داده می شود.

وکیل کیفری به چه قوانینی تسلط دارد؟

وکیل کیفری بر قوانینی مانند قانون مجازات اسلامی، قانون مجازات نیروهای مسلح، قانون قاچاق اسلحه، قانون مبارزه با پولشویی و غیره تسلط کافی دارد. برخی از دعاوی کیفری که وکیل کیفری می پذیرد عبارتند از فروش مال غیر، کلاهبرداری، خیانت در امانت، جعل و استفاده از سند مجعول، سرقت، اختلاس و غیره.

وکیل کیفری چه پرونده هایی را قبول میکند

اما سوالی که در اینجا مطرح می شود این موضوع می باشد که چه پرونده هایی را می توان به وکیل کیفری سپرد؟ که در این بخش به موارد و پرونده هایی که زیر شاخه وکیل کیفری قرار میگیرد اشاره می کنیم.

1- کلاهبرداری و انواع آن: از جمله پرونده های مهمی که برای بررسی و به سرانجام رسیدن آن نیاز است وکالت آن را به یک وکیل سپرد کلاهبرداری می باشد. وکیل حقوقی با قبول پرونده های کلاهبرداری صفر تا صد کار را برعهده می گیرد و حق الزمه آن نیز با توجه به نوع پرونده در نظر گرفته می شود

2- سرقت و انواع سرقت: دومین مورد از مواردی که وکیل کیفری می تواند پرونده های تخلف مربوط به آن را برعهده بگیرد سرقت می باشد. در مقاله ای جدا گانه به انواع سرقت پرداخته ایم که می توانید این مقاله در دسته بندی کیفری ملاحظه بفرمایید

3- وکالت فروش مال غیر

4- توهین – تهدید و افترا

5- پرونده های کیفری خیانت در امانت

6- خلاف جعل از دیگر پرونده های مهمی می باشد که می توانید در صورتیکه از فردی به خاطر جعل نمودن شکایت دارید وکالت پرونده را به وکیل حقوقی بسپارید

7- شرب خمر

8- شهادت

9- جرایم رایانه ای

10- ارتشاء

11- دیه

12- جرایم اقتصادی

13- جرم تزویر

هزینه های وکالت کیفری چگونه است؟

مورد دیگری که در مورد وکالت و کیفری مورد بحث قرار می گیرد این مورد می باشد که میزان حق الزمه یک وکیل کیفری چگونه محاسبه می شود. در مورد پرونده های کیفری با توجه به نوع پرونده و نوع جرم و یا میزان کلاهبرداری هزینه هایی که یم وکیل کیفری به شما اعلام می کند متفاوت می باشد. در بعضی موارد مانند جرم هایی مثل جعل ممکن است هزینه های ثابتی به شما اعلام شود و در بسیاری از موارد هم مبلغ دقیقی اعلام نمیشود و با توجه به حجم پرونده و تخلف صورت گرفته درصدی از مبلغ تخلف شده به عنوان حق الزمه وکالت در نظر گرفته می شود.

وکیل کیفری دیه

اگر در مورد دیه و قوانین آن اطلاعات کافی ندارید و این مورد برای شما پیش آمده است می توانید از وکلای کیفری ما برای پیش بردن پرونده مربوط به دیه خود استفاده نمایید. 

وکیل کیفری برای تخلف محاربه

یکی از جرایمی که ممکن است بسیاری از وکلای کیفری پرونده های مربوط به آن را قبول نکنند مربوط به جرم محاربه می باشد جرم محاربه از جرم های بسیار سنگین می باشد که معمولا وکلای کیفری وکالت پرونده های مربوط به آن را قبول نمیکنند و یک وکیل کیفری که این پرونده را قبول می کند باید از تجربه بالا برای پیشبردن این پرونده برخوردار باشد و معمولا حق الزمه بسیار بالایی برای  قبول این مدل از پرونده ها درخواست می شود.

وکیل کیفری برای جرم پولشویی

وکالت جرم خیانت در امانت

 وکیل کیفری جرم قصاص

وکیل کیفری توقیف اموال

وکیل کیفری جرم تزویر

از جمله موارد دیگری که باید پرونده های آن را به یک وکیل کیفری سپرد جرم تزویر می باشد جرم تزویر به این معنی است که…

در صورتی که برای پرونده دعوی کیفری خود نیاز به یک وکیل با تجربه دارید موسسه حقوقی نوین وکیل این خدمات را به شما ارائه می دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *