مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی| تلفن: 02122690179

مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی در نوین وکیل میتوانید به صورت رایگان در مورد تمام موضوعات مشاوره بگیرید

در زندگی انسان نیاز به دریافت مشاوره در موارد مختلف بسیار مورد نیاز است که یکی از این موارد مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی می‌باشد.

علت اهمیت موضوع مشاوره از این جهت می‌باشد که درصورتیکه شما در امور مختلف بدون مشاوره وارد کارشوید در هر موضوعی دچار مشکل خواهید شد و یا اینکه دچار ضرر و زیان خواهید شد.

مشاوره حقوقی با توجه به اینکه موضوع اصلی بحث احقاق حقوق می‌باشد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که با توجه به اهمیت موضوع موسسه نوین وکیل اقدام به راه اندازی بخشی با عنوان مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی نموده است که شما هم میهنان عزیز می‌توانید تا ساعت 12 شب از مشاوره مشاوران حقوقی ما استفاده نمایید.

مشاوره حقوقی رایگان تلفنی به چه معنی می‌باشد

اما سوالی که در این قسمت به وجود می‌آید این موضوع می‌باشد که مشاوره حقوقی تلفنی رایگان به چه معنی است و به ما چه خدماتی ارائه میشود. در مشاوره حقوقی رایگان تلفنی شما می‌توانید در صورتیکه هرگونه مشکل حقوقی داشته باشید از طریق تلفنی با موسسه نوین وکیل تماس برقرار نمایید و با توجه به مشکلی در زمینه حقوقی دارید به مشاور حقوقی مرتبط وصل شده وسوال خود را مطرح نمایید.

رایگان بودن در مشاوره حقوقی تلفنی به این معنی می‌باشد که شما هیچ هزینه‌ای برای دریافت مشاوره پرداخت نخواهید نمود مشاوران ما صفر تا صد شما را راهنمایی خواهند نمود و در نتیجه شما به صورت رایگان از مشاوره حقوقی نوین وکیل استفاده خواهید نمود و در صورتیکه صلاح بدانید و به این موسه اطمینان داشته باشید می‌توانید پرونده حقوقی خود را به وکیل مورد نظر که به فعالیت مشاوره حقوقی تلفنی رایگان نیز مشغول می‌باشد بسپارید.

همچنین مطالعه نمایید: طلاق از طرف مرد

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی تهران

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی تهران یکی از خدمات منحصر به فردی می‌باشد که به وسیله بعضی از موسسات حقوقی ارائه می‌شود. در این مدل از مشاوره حقوقی یکی از مشاوران مرکز به صورت تلفنی از ساعت 8 صبح الی 12 شب اماده ارائه مشاوره حقوقی تلفنی به هم میهنان می‌باشد.

این مدل از مشاوره در شهر تهران و سایر شهرهای کشور راه اندازی شده است اما به علت اینکه این مرکز به صورت متمرکز در تهران واقع شده است این نوع مشاوره به نام مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی تهران شناخته می‌شود.

برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی کافی است با شماره داده شده در بخش تماس با ما که مربوط به مشاوره حقوقی شبانه روزی می‌باشد تماس برقرار نمایید. این نوع از مشاوره نیز جزء مشاوره حقوقی رایگان می‌باشد که در بالاتر به آن اشاره شده است که به صورت تلفنی خدمات مشاوره حقوقی به شما داده می‌شود.

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی تهران در نوین وکیل به صورت 24 ساعته و شبانه روزی در تهران - نوین وکیل مشاوره در تمام حوزه ها
مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی تهران 24 ساعته در نوین وکیل

مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی و مشاوره حقوقی رایگان در واتساپ

امروز با توجه به اینکه هرفردی یک گوشی همراه هوشمند در دست خود دارد و با توجه به اینکه در این گوشهای همراه در ایران به احتمال خیلی زیاد نرم افزار واتساپ نصب می‌باشد در نتیجه موسسه حقوقی نوین وکیل به این نتیجه رسیده است که باید مشاوره حقوقی رایگان در واتساپ را نیز راه اندازی نماید.

روش کار در مشاوره حقوقی در واتساپ به این گونه می‌باشد شما می‌توانید به صورت رایگان سوالات خود را در واتساپ از همکاران ما بپرسید و مشاوران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود اما سوالی که در این قسمت ممکن است به وجود بیاید این موضوع می‌باشد که چگونه می‌توانیم با شماره‌های واتساپ موسسه حقوقی نوین وکیل ارتباط برقرار کنیم که این مورد به راحتی در سایت نوین وکیل به آدرس novinvakil.com دیده شده است.

و شما می‌توانید از طریق تماس سریع که در قسمت سمت راست پایین قرار داده شده است از مشاوره حقوقی رایگان در واتساپ استفاده نمایید. اما این نکته حائز اهمیت می‌باشد که مشاوره حقوقی در واتساپ جزء مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی نمی‌باشد و در ساعات اداری می‌توانید از طریق واتساپ سوالات خود را مطرح نمایید ولی بابت این مشاوره هزینه‌ای از شما دریافت نمیگردد و در واقع شما از مشاوره حقوقی رایگان بهرمند خواهید شد.

مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان

مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان نیز در دسته مشاوره‌های رایگان قرار می‌گیرد ولی با این تفاوت که این مشاوره به مشاوره‌های حقوقی گفته می‌شود که در بستر آنلاین به شما خدمات ارائه می‌شود حال ممکن است این بستر مبتنی برنت باشد و با استفاده از نرم افزارها و اپلیکیشن‌هایی که تحت نت کار میکنند به شما مشاوره داده شود مانند مشاوره حقوقی از طریق واتساپ و یا ممکن است این انلاین بودن از طریق تماس تلفنی باشد که به مشاوره تلفنی حقوقی مشهور می‌باشد.

به صورت کلی این مدل از مشاوره چه به صورت تلفنی چه از طریق مشاوره واتساپی جزو مشاوره حقوقی آنلاین رایگان می‌باشد که با توجه به اینکه همکاران ما همواره آنلاین هستند به صورت فوری انجام میگیرد در نتیجه شما برای استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان باید این مدل از خدمات را استفاده نمایید که البته این مدل از مشاوره حقوقی به صورت مشاوره حقوقی 24 ساعته رایگان می‌باشد.

مشاوره حقوقی رایگان شبانه روزی شامل چه حوزه هایی می‌شود؟

  • مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی و مشاوره حقوقی درباره ارث

در کشور ما موضوع ارث بسیار داغ بوده و در نتیجه مشکلاتی که در مورد ارث و ورثه به وجود می‌آید بسیار زیاد می‌باشد. با توجه به اینکه بسیاری قبل فوت خود اقدام به نوشتن وصیت نامه نمیکنند این موضوع دارای پیچیدگی‌های بیشتری نیز میشود که نیاز به مشاوره حقوقی درباره ارث را پر اهیمت‌تر خواهد کرد. اما حتی زمانیکه شخص وصیت نامه خود را بنویسد نیز با توجه به مشاجرات موجود بین ورثه نیاز به مشاوره حقوقی 24 ساعته رایگان فوری در مقوله ارث بسیار حس می‌شود و حتما پیشنهاد میگردد قبل از هر اقدامی در زمینه ارث از مشاوره حقوقی ارث استفاده نمایید.

در مورد ارث و در موارد مختلف آن میتوانید از مشاوره حقوقی درباره ارث استفاده نمایید.

از جمله مواردی که در باره ارث می‌توانید مشاوره بگیرید تقسیم ترکه می‌باشد یکی از مواردی که در مورد ارث پرونده‌های زیادی وجود دارد موضوع تقسیم ارث با رعایت عدالت می‌باشد که بیشتر زمانی به وجود می‌آید که وارث وصیت درستی انجام نداده باشد.

در مورد تقسیم عادلانه ارث میتوانید از مشاوره حقوقی 24ساعته رایگان و فوری نوین وکیل استفاده نمایید. در مشاوره حقوقی رایگان نیز این موضوع ارث گنجانده شده است.

طبقاتی که در ارث ممکن است از آن‌ها شکایت شود و یا شما از آن‌ها شکایت داشت باشید سه طبقه می‌باشد که عبارتند از: پدر و مادر و اولاد آن‌ها وهمچنین فرزندان اولاد که به اینها شاکیان طبقه 1 در ارث گفته می‌شود که نیاز به مشاوره حقوقی تلفنی آنلاین دارند. و یا اینکه می‌توانند به صورت حضوری از مشاوره رایگان استفاده نمایند.

طبقه دوم شامل اجداد و برادر خواهر و فرزندان آن‌ها می‌باشند که این موارد نیز در صورت وصیت و عدم وصیت ممکن است در پرونده حقوقی دخالت داده شوند و دسته سوم نیز شامل عمو و عمه و خاله و فرزندان آن‌ها می‌باشند که همه اینها می‌توانند برای مشاوره حقوقی درباره ارث به موسسه نوین وکیل مراجعه نمایند. خدمات مشاوره آنلاین فوری در مورد ارث نیز وجود دارد.

  • مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی و مشاوره حقوقی ازدواج رایگان

یکی از همه گیر‌ترین پرونده‌های حقوقی مربوط به مشاوره حقوقی رایگان ازدواج می‌باشد و با توجه به اینکه در کشور ما موارد ازدواج و طلاق زیاد می‌باشد و همچنین مواردی که زوجین ازدواج کرده‌اند ولی برسر حق و حقوق خود به مشکل خورده‌اند ممکن است از همدیگر شکایت کنند، که دو مورد از مواردی که نیاز به مشاوره حقوقی ازدواج رایگان وجود دارد مربوط به حق تمکین زوج بوده و در طرف مقابل حق نفقه و مهریه می‌باشد که در این موارد با توجه به پیچیدگیهایی که وجود دارد پیشنهاد میگردد حتما از مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی استفاده نمایید.

البته در مورد ازدواج مشاوره‌های حقوقی دیگری نیز داده می‌شود که مربوط به هبه می‌باشد. اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه نیز از مواردی می‌باشد که نیاز به مشاوره حقوقی دارند.

متاسفانه به علت عدم دریافت مشاوره ازدواج قبل از عقد و عروسی اینگونه مشکلات در کشور ما زیاد دیده می‌شود و با توجه به کارهای فرهنگی انجام شده در سالهای اخیر سعی بر این است که اینگونه موارد کمتر به وجود بیاید چراکه در موارد شکایات مربوط به ازدواج دو خانواده درگیر شده و مشکلات استرسی زیادی برای زوجین به وجود می‌آید.ولی در هر صورت نیاز به مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی همچنان کاملا حس شده و بسیاری از زوجین بعد از ازدواج نیاز به این مدل از مشاوره نیاز خواهند داشت.

حتما بخوانید: مقاله ای در رابطه با مشاوره حقوقی طلاق تلفنی  نوشتیم شاید برای شما مفید باشد
  • مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی و مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت

همانگونه که می‌دانید یکی از فعالیت‌های مهم کاری که دارای درآمد‌زایی زیادی در ایران می‌باشد کار ساخت و ساز ساختمان می‌باشد که از موارد این کسب و کار موضوع مشارکت در ساخت می‌باشد.

در مشارکت در ساخت با توجه به اینکه معمولا قراردادها دقیق بسته نشده در نتیجه مشکلات زیادی بین سازنده و مالک به وجود می‌آورد که نیاز به مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت حس میشود.

در پرونده‌های حقوقی مشارکت در ساخت دو مدل پرونده دیده می‌شود که یکی از آن‌ها مشکلات و نقص در قرار دادد بسته شده میباشد که در این موارد کار کمی سخت میباشد ولی مورد دوم مربوط به قرار دادهای سفت و سخت می‌باشد که در اینجا وکیل باید از حق مالک و یا سازنده طبق قرارداد دفاع نماید. مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت از نوع مشاوره حقوقی رایگان تلفنی 24 ساعته می‌باشد که به صورت آنلاین نیز می‌توانید از مشاوره‌های ما استفاده نمایید.

اما اکثر شکایات در موارد مشارکت در ساخت به وسیله مالک می‌باشد و به علت عدم انجام پروژه در تایم مشخص شده و یا کم گزاشتن در مصالحی که باید مورد استفاده قرار میگرفته معمولا مالک‌ها شاکی بوده و در نتیجه نیاز به مشاوره حقوقی تلفنی رایگان مشارکت در ساخت نیاز دارند.

 مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان در مورد موضوعات مختلف در نوین وکیل امکان پذیر هست فقط کافیه با شماره های گذاشته شده تماس بگیرید
مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان در موضوع مشارکت در ساخت در نوین وکیل انجام میشود
  • مشاوره کیفری تلفنی رایگان چیست

موضوع پرونده‌های کیفری از موضوعات حقوقی می‌باشد که در تمام دنیا وجود داشته و در کشور ما نیز وجود دارد. پرونده‌های کیفری دارای تنوع زیادی می‌باشند که از این موارد می‌توان به موضوعات زیر اشاره نمود: اولین موضوع کیفری که نیاز به مشاوره حقوقی کیفری تلفنی رایگان دارد موضوع کلاهبرداری می‌باشد که به وفور در ایران دیده می‌شود و علت این موضوع این می‌باشد که گاها نقص در قانون وجود دارد و بعضا نیز دور زدن قانون و همچنین استفاده از بیاطلاعی مردم و نهایتا عدم نظارت به انجام پروژه‌ها می‌باشد.

حتما بخوانید: مقاله ای در رابطه با مشاوره رایگان با وکیل کیفری  نوشتیم شاید برای شما مفید باشد

مشاوره کیفری تلفنی در موضوعات دیگری مانند سرقت و شرب خمر نیز داده می‌شود. در مورد سرقت که باید گفت پرونده‌های زیادی در این موضوع وجود دارد و یکی از علت‌های وجود این پرونده‌ها این می‌باشد که وضعیت معیشت و اقتصادی با مشکل مواجه می‌باشد.

اما مشاوره کیفری رایگان در باره شرب خمر نیز داده می‌شود که با توجه به قوانین موجود در ایران این موضوع نیز مهم می‌باشد و با توجه به اینه خوردن مشروب در ایران حرام بوده و در صورت مشاهده با شلاق مواجه خواهید در این مورد حتما از مشاوره کیفری تلفنی رایگان نوین وکیل استفاده نمایید.

خیانت در امانت – جعل و تزویر و موارد مخدر از دیگر موارد پرونده‌های کیفری می‌باشند که نیاز به مشاوره در مورد آن‌ها حس می‌شود.محاربه و دیه و ضرب و جرح از دیگر مواردی می‌باشد که باید حتما از مشاوره تلفنی و آنلاین استفاده نمایید

  • مشاوره حقوقی ملکی تلفنی رایگان

اما در این قسمت از مقاله به موضوع مشاوره حقوقی ملکی تلفنی می‌رسیم که قصد داریم توضیحات کاملی را در این مورد به شما بدهیم. در موضوعات ملکی در چند عنوان ممکن است مشکلات حقوقی به وجود بیاید که در ادامه این موضوعات ملکی را توضیح خواهیم داد که در صورتیکه با این موارد مواجه شوید حتما نیاز به مشاوره حقوقی مکلی خواهید داشت که البته به صورت رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

اولین موضوع از موارد پرونده‌های ملکی مربوط به قوانین مالک و مستاجر می‌باشد که با توجه به تعداد اجاره نشین‌ها در ایران مخصوصا در تهران این موارد بسیار دیده می‌شود. البته مشکل گاها ممکن است از قوانین نیز باشد ولی مهمترین موضوعی که در مورد پرونده‌های مالک و مستاجر ممکن است به وجود بیاید این موضوع می‌باشد که متاجر حاضر به خالی کرد منزل نبوده و مالک مجبور به شکایت از مستاجر میگردد.

حتما بخوانید: مقاله ای در رابطه با مشاوره حقوقی رایگان در مورد ملک نوشتیم شاید برای شما مفید باشد

دومین مورد از پرونده‌ها ملکی که نیاز به مشاوره حقوقی ملکی در مورد آن‌ها احساس می‌شود موضوع سرقفلی می‌باشد و همانگونه که می‌دانید وقتی شخصی مغازه‌ای را خریداری می‌کند در ممکن است این مغازه را به همراه ملک خریداری نماید و یا اینکه فقط حق سرقفلی یعنی حق راه اندازی کسب و کار را خریداری می‌نماید و در این دو مورد قوانین وجود دارد که ممکن است موجب مشکلاتی بین مالک زمین وکسی که سرقفلی را خریداری نموده است شود. که در اینصورت شما حتما نیاز به مشاوره حقوقی سرقفلی خواهید داشت.

از دیگر مواردی که به صورت تیتروار به آن‌ها اشاره میکنیم موارد زیر می‌باشد: مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی تصرف عدوانی – پرونده‌های خلع ید و اصلاحات اراضی می‌باشد که این موارد را در جای خود توضیح خواهیم داد.

  • مشاوره حقوقی کارگر و کارفرما

حتما شما ساختمان‌های در حال ساخت را مشاهده کرده‌اید که کارگران زیادی در آن‌ها مشغول کار می‌باشند که باید طبق قوانین جذب و به کارگیری شوند اما بسیار دیده شده است که به علت عدم رعایت قوانین در جذب کارگران شکایاتی بین کارفرما و کارگر به وجود می‌آید که در اینصورت نیاز به مشاوره حقوقی کارگر و کارفرما در آن‌ها وجود دارد.

یکی از مواردی که موضوع شکایت بین کارگر و کارفرما می‌باشد عدم رعایت حقوق کارگر از جمله بیمه تامین اجتماعی می‌باشد که باعث شکایت کارگران از کارفرماها خواهد شد و در نتیجه موضوع مشاوره حقوقی رایگان تلفنی بسیار مورد نیاز بود و هم کارگران و هم کارفرمایان باید از قوانین موجود در کشور با دریافت مشاوره حقوقی کارگر و کارفرما مطلع شوند.

کلام اخر

شما می توانید برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و دریافت پاسخ دقیق برای سوال های ذهنتان در این رابطه از مشاوره رایگان نوین وکیل استفاده کنید.

 

 

24 دیدگاه دربارهٔ «مشاوره حقوقی تلفنی رایگان شبانه روزی| تلفن: 02122690179»

  1. سلام وقت بخیر ببخشید مدت ۴روزکه درمسافرت زیارتی بسرمیبرم ازطریق سامانه ثنا ابلاغیه تنظیم شده که بموضوع جهت اتهامات انتسابی تشریف بیاورید فلان شعبه ومن فعلا دسترسی به دادگاه رفتن راندارم یعنی بودمسافتی این امکان نمی‌دهد خواستم جهت اینکه تخلف یابی اعتنایی به جایگاه قانون نشوم راهنمایی بفرمایید که آیا می‌توان ازطریق گوشی وسامانه ازجزئیات پرونده ودفاع ازابلاغیه لایه ای یابه پیشنهاد شما ردکنم ممنون میشم درادامه مکتوب شده که طبق ماده ۱۹۰ آ د ک ودرپایان جلب فلان نه میدونم شاکی خصوصی یاغیر وچرااین طور خطاب قرار گرفته ام

  2. سلام وقت بخیر حسن ام درخصوص ابلاغیه که نمی‌دانم شاکی کیه چکارهست صحت گفتارش چطوره هست که شعبه بازپرسی ابلاغیه صادرکرده وخطاب به موضوع جهت دفاع از اتهامات انتسابی حضور پیداکنید ضامن وماده ۱۹۰ آد ک ودراگرحضورنیاییدجلب صادر میشه ومن بصورت پیامک وازسامانه ثنا متوجه شدم ودرسفرزیارتی هستم وامکانات وبود مسافتی راه این امکان نمی‌دهد که حضور داشته باشم درکل راهنمایی میخوام که اگرراهی هست که شعبه فکرنکند بی اعتنایی وبی توجه ای صورت گرفته وببینم راهی هست ازطریق سامانه متوجه بیشترجزئیات پرونده شوم ودفاع نمایم طبق چه ادله وماده ممنونم

  3. نسترن گل محمدی

    لطفا امروز تماس بگیرید
    من گل محمدی هستم 20 ملیارد با کسی، کارکردم بهم خبری نداده
    کمکم کنید امروز حتما تماس بگیرید مچکرم

  4. عباس تراب سرشکی

    سلام خسته نباشید من پدرم آلزایمر دارد طبق اسکن مغز ک دکتر نوشته وبرادری دارم معتاد ب شیشه و هرویین پدرم مغازه ای دارد ک قانونی بمن 10سال اجاره داده وجواز دارم العان برادرم بدون اطلاع مغازه را اجاره داده و حتی یک ریال هم نه ب من ونه ب پدرم میدهد واثر انگشت هم از پدرم گرفته درضمن 100ملیون پول هم از مستاجر گرفته ک همه را دود کرده و کشیده خواستم من را راهنمایی کنید ممنون

    1. سلام.
      باید دادخواست ابطال قرارداد اجاره مطرح کنید .
      و در خصوص جعل اثر انگشت نیز می تونید شکایت کیفری بکنید از ایشون.
      در صورت امکان تماس بگیرید تا مساله شما دقیق تر بررسی بشه

  5. با سلام و خسته نباشید.شخصی چند روز پیش از خط تلفن ثابت با من تماس گرفتن و گفتن که شما قبلا از ما خرید کردین و اان شما جزع ۱۰۰ نفر برنده شرکت ما شدین و بعد یه مبلغ گفتن که به شماره کارت یه اقایی واریز کنم و انها مراحل ثبت رو انجام بدن و گفتن که تا ۳ یا ۷ روز کاری بسته میاد به دستم میرسه بعد از واریزی من الان نزدیک ۲۰ روزه هر بار که زنگ میزنم برمیدارن تا که میپرسن شما بعد فهمیدن اسم و فامیلی من گوشی رو قطع میکنن من حالا از چه طریقی پیگیر بشم یا شکایت کنم

  6. سلام خسته نباشید برادر من ب مادر همسرش تعرض جنسی کرده در حد دست زدن و متاسفانه دوتا دختر هم داره ک شاهد هستن و صدای برادرم رو ک احساس ندامت کرده و پشیمون بوده و از همسرش معذرت خواهی کرده رو هم ضبط کردن ک اقرار کرده میخوام بدونم اگر وکیل بگیریم برای دفاع از بردارم راه حلی داره
    خدایی خانواده همسرش آدمای خوبی هستن مخصوصا مادر شون خیلی محترمه اما متاسفانه برادرم خطا کرده حالا رفتن شکایت کیفری کردن

    1. سلام
      با توجه به شواهد و مدارک تا حدود زیادی احتمال محکومیت ایشان هست اما میتوانید برای ایشان وکیل دادگستری انتخاب نمایید تا هم دفاع خوبی داشته باشه و هم از نهادهای ارفاقی استفاده کند

  7. سلام وقت بخیر
    ی پرونده قتل دارم از سال ۹۶ هست..برای زندانی ک براش بریدن رفت زندان و محکومیتش و گذروند .واس دیه وثیقه گذاشت و اومد بیرون ک الان واس دیه مونده هنوز
    سال ۹۶ دیه ۳۲۰ ملیون بود ک قاضی حکم داد ی ملیارد وثیقه ازشون بگیرن ک اجرا کلا ۲۶۰ تومن ازشون وسیقه گرفته. دلیلش چیست؟؟؟
    اقساطش هم همه مونده تا همین الان ک ۱۳۵ ملیونه .جلب دادن ولی فراریه
    الان اومدن پرداخت کنن دیه رو..
    اگ همون‌‌۲۶۰ تومن ک ضمانت کردن بدن و وسیقه هاشونم بگیرن …تکلیف مابقی دیه ک ۷۰۰ ملیون میمونه چی میشه ؟؟؟
    از کی باید بگیرم
    طرف هم فراریه کلا

    چون الان فرار کرده و کلا نیست و مال و اموالی هم نداره هیچی…میشه ک از بیت المال دولت پرداخت کنه.. ,؟؟؟
    کلا تکلیف چی هست الان ؟

  8. سلام خسته نباشید من باردار بودم وازمایش دادم وثبت شده وسقطش کردم میخواستم بدونم طبق قانون جوانی جمعیت که جدیدا تصویب شده بعد از ۹ماهگی بدونن بچه ی من به دنیا نیومده متهم به سقط میشم وپیگیری میکنن ؟

    1. سلام
      ملکی را از فردی خریده و قولنامه کرده ام او هم از پدرش قولنامه کرده و خریده است و بنده جهت ملک مذکور سند مالکیت گرفته ام و پدرش هم در حال حاضر فوت کرده است لازم به ذکر است این ملک از املاک موروثی مرحوم پدرش بوده که مرحوم پدرش هم یک خواهری داشته که او هم فوت کرده است و زمانی که داشتم سند می گرفتم اداره ثبت گفت که انحصار وراثت مرحوم پدرش را به صورت استشهادیه محلی بگیر و من هم این کار را کردم و تحویل اداره ثبت دادم و طبق روال قانونی سند گرفتم واین که ورثه مرحوم خواهرش، قدرالسهم خود را دریافت کرده اند یا خیر ؟ یا اینکه مرحوم پدرشان قدرالسهم ورثه خواهرش را داده یا خیر ؟ اداره ثبت اسناد مطلبی را در این خصوص عنوان نکرد چون ملک از حدود سه سال قبل در تصرف من بود ، و دو مرتبه هم در روزنامه آگهی شد که چنانچه ملک معارضی دارد یا خیر ؟ معارضی پیدا نشد برایم سند صادر کرد سوالم این است که آیا ورثه خواهرش می توانند ادعای ارث از من کنند به خاطر نگرفتن سهم الارث مادرشان؟

  9. ملکی به مساحت ۳۰۰ متر مربع را در روستا قولنامه ای خریدم که در ابتدای خرید نقشه ملک توسط نقشه کش ترسیم شد و ضمیمه قولنامه شد و ابعاد و اندازه های ملک که در نقشه ترسیم شده بود در قولنامه به آن اشاره شده تا اینکه برای گرفتن سند به اداره ثبت اسناد و املاک رفتم در حال انجام روال گرفتن سند بودم که نقشه کش اداره ثبت گفت این نقشه بایست اصلاح شود علت آن هم گفت این نقشه با نقشه سند ملک مجاور خیلی کم تطبیق ندارد و برای اینکه بین نقشه دو سند باریکه به وجود نیاید و کاملا به نقشه سند مجاور بچسبد لذا بردم دوباره همان نقشه کش اول و نقشه سند را اصلاح کرد البته لازم به ذکر است که فقط قدری ناچیز در شماره اعداد محیطی نقشه تغییراتی داد ولی مساحت همان ۳۰۰ متر تحویل داد یعنی مساحت سند نه یک سانتی متر اضافه شد و نه کم شد و این تغییر نقشه سند الزام اداره ثبت بود لذا سند مالکیت بر اساس نقشه جدید صادر شد حال مال ملک مجاور مدعی است ما طبق قولنامه به شما فروخته ایم و نقشه فعلی شما را قبول نداریم خواهشمند است راهنمایی فرمائید

  10. با سلام
    ملکی را از فردی قولنامه کرده در بنگاه معاملاتی و آن فرد فوت کرده و امضا و اثر انگشت فرد روی قولنامه هست و بنده هم قانونی روی ملک سند گرفته ام ورثه فرد متوفی مدعی هستند که اصلا پدرشان ملک را نفروخته و امضا نکرده
    آیا شکایت آنها به جایی می رسد؟

  11. سلام
    ملکی به مساحت ۳۰۰ متر مربع را در روستا قولنامه ای خریدم که در ابتدای خرید نقشه ملک توسط نقشه کش ترسیم شد و ضمیمه قولنامه شد و ابعاد و اندازه های ملک که در نقشه ترسیم شده بود در قولنامه به آن اشاره شده تا اینکه برای گرفتن سند به اداره ثبت اسناد و املاک رفتم در حال انجام روال گرفتن سند بودم که نقشه کش اداره ثبت گفت این نقشه بایست اصلاح شود علت آن هم گفت این نقشه با نقشه سند ملک مجاور خیلی کم تطبیق ندارد و برای اینکه بین نقشه دو سند باریکه به وجود نیاید و کاملا به نقشه سند مجاور بچسبد لذا بردم دوباره همان نقشه کش اول و نقشه سند را اصلاح کرد البته لازم به ذکر است که فقط قدری ناچیز در شماره اعداد محیطی نقشه تغییراتی داد ولی مساحت همان ۳۰۰ متر تحویل داد یعنی مساحت سند نه یک سانتی متر اضافه شد و نه کم شد و این تغییر نقشه سند الزام اداره ثبت بود لذا سند مالکیت بر اساس نقشه جدید صادر شد حال مال ملک مجاور مدعی است ما طبق قولنامه به شما فروخته ایم و نقشه فعلی شما را قبول نداریم خواهشمند است راهنمایی فرمائید

  12. سلام
    ملکی را از فردی خریده و قولنامه کرده ام او هم از پدرش قولنامه کرده و خریده است و بنده جهت ملک مذکور سند مالکیت گرفته ام و بنا به اظهار بازرس اداره ثبت صدور سند با پذیرش اظهارنامه بوده غیر قابل ابطال است مگر اینکه به حریم کسی وارد شوی که بایست به نرخ روز،هزینه اش را پرداخت نمایید و پدرش هم در حال حاضر فوت کرده است
    حالا خواهرزاده های پدر فوت شده مدعی هستند که دایی آنها که فوت شده انحصار وراثت نکرده و ملک مادری آنها را فروخته و قدرالسهم خودشان دریافت نکرده اند‌
    لازم به ذکر است زمانی که داشتم سند می گرفتم اداره ثبت و اسناد از من خواست که انحصار وراثت مرحوم پدرش را به صورت استشهادیه محلی ارایه دهم و من هم این کار را کردم و تحویل اداره ثبت دادم و طبق روال قانونی از طریق درج آگهی در روزنامه و نداشتن معارض قانونی سند گرفتم واین که ورثه مرحوم خواهرش، قدرالسهم خود را دریافت کرده اند یا خیر ؟ یا اینکه مرحوم پدرشان قدرالسهم ورثه خواهرش را داده یا خیر ؟ اداره ثبت اسناد مطلبی را در این خصوص عنوان نکرد سوالم این است که آیا ورثه خواهر مرحوم پدر فروشنده می توانند ادعای ارث از من کنند به خاطر نگرفتن سهم الارث مادرشان؟ یا آیا با توجه به اینکه بنده گام به گام با عملیات و تشریفات اداری ثبت اسناد و املاک پیش رفته و سند مالکیت گرفته ام و همه چیز هم به شفافیت ارایه شده می توانند خدشه ای در سند ایجاد کنند ؟

  13. با سلام من حدود 25سال پیش با پسر عموهام که عموی بزرگم پیمان کار بود رفتیم کار اونجا چند ماه کار کردیم یه چک به مبلغ 1800به ما دادن ما بعد از اون سه ماه دیگه هم کار کردیم چک ما پول نشد من میخواستم چک رو برگشت بزنم عموم اومد چک رو گرفت گفت این نفر سرمایه دار و کلی از این نفر تعریف کرد بعد یه مدتی گفتن مهندس ورشکست شده ویک قطعه زمین به متراژ 200متر به هر نفر داده بابت کارکرد تا یه مدتی وقتی پرس زمین رو میکردیم میگفتن زمین سر جلسه شما هم از اون زمین 200متر دارین الان که زمین قیمت گرفته میگن شما دوماه کار کردیم دوماه کارکرد طبق روز بهتون میدم شاهد داریم ولی ممکن تو رودر وایسی چون همگی یه فامیل هستیم نتونن بیان دادگاه شهادت بدن ما غیر از شاهد هیچ مدرکی نداریم میتونیم حکم سوگند بگیریم یا نه اصلا هیچی دستمون میگیره که شکایت کنیم لطفا راهنمایی بفرمایین با تشکر

  14. با سلام من حدود 25سال پیش با پسر عموهام که عموی بزرگم پیمان کار بود رفتیم کار اونجا چند ماه کار کردیم یه چک به مبلغ 1800به ما دادن ما بعد از اون سه ماه دیگه هم کار کردیم چک ما پول نشد من میخواستم چک رو برگشت بزنم عموم اومد چک رو گرفت گفت این نفر سرمایه دار و کلی از این نفر تعریف کرد بعد یه مدتی گفتن مهندس ورشکست شده ویک قطعه زمین به متراژ 200متر به هر نفر داده بابت کارکرد تا یه مدتی وقتی پرس زمین رو میکردیم میگفتن زمین سر جلسه شما هم از اون زمین 200متر دارین الان که زمین قیمت گرفته میگن شما دوماه کار کردیم دوماه کارکرد طبق روز بهتون میدم شاهد داریم ولی ممکن تو رودر وایسی چون همگی یه فامیل هستیم نتونن بیان دادگاه شهادت بدن ما غیر از شاهد هیچ مدرکی نداریم میتونیم حکم سوگند بگیریم یا نه اصلا هیچی دستمون میگیره که شکایت کنیم لطفا راهنمایی بفرمایین با تشکر

  15. با سلام من شوهرم حدود 25سال پیش با پسر عموهام که عموی بزرگم پیمان کار بود رفتیم کار اونجا چند ماه کار کردیم یه چک به مبلغ 1800به ما دادن ما بعد از اون سه ماه دیگه هم کار کردیم چک ما پول نشد ما میخواستم چک رو برگشت بزنم عموم رفت سر کار چک رو گرفت گفت این نفر سرمایه دار و کلی از این نفر تعریف کرد بعد یه مدتی گفتن مهندس ورشکست شده ویک قطعه زمین به متراژ 1500متر به عموم داد عموم به ما گفت 200متر به هر نفر داده بابت کارکرد تا یه مدتی وقتی پرس زمین رو میکردیم میگفتن زمین سر جاشه شما هم از اون زمین 200متر دارین الان که زمین قیمت گرفته میگن شما دوماه کار کردین دوماه کارکرد طبق روز بهتون میدم شاهد داریم ولی ممکن تو رودر وایسی چون همگی یه فامیل هستیم نتونن بیان دادگاه شهادت بدن ما غیر از شاهد هیچ مدرکی نداریم میتونیم حکم سوگند بگیریم یا نه اصلا هیچی دستمون میگیره که شکایت کنیم؟ لطفا راهنمایی بفرمایین با تشکر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *