وکیل تخلیه ملک فوری در تهران

وکیل تخلیه ملک

در سال های اخیر شاهد به وجود آمدن مشکلات حقوقی زیادی بین مالک و مستاجر بوده ایم. وکیل تخلیه ملک، یکی از وکلایی است که در زمینه حل اختلافات بین موجر و مستاجر و همچنین تخلیه ملک مالک فعالیت دارد. موجر کسی است که ملک غیرمنقول خود را در ازای دریافت مبلغ مشخص و در مدت زمان مشخصی به مستاجر اجاره می دهد.

مستاجر تا زمان پایان مهلت قرارداد و در صورت رعایت مفاد قرارداد می تواند ملک را در اختیار داشته باشد. اما گاهی به دلایل مختلف، مشکلات عدیده ای بین موجر و مستاجر به وجود می آیند. در این حالت نیاز به پادرمیانی یک وکیل تخلیه ملک می باشد. در ادامه می خواهیم به معرفی کامل وکیل تخلیه ملک تهران، وظایف و اهمیت مراجعه به آن بپردازیم.

وکیل تخلیه ملک کیست؟

وکیل تخلیه ملک کیست؟

وکیل تخلیه ملک، وکیلی است که در زمینه امور ملکی و اموال غیرمنقول همانند املاک و اراضی دارای تخصص و تجربه ویژه ای می باشد. وکلای تخلیه ملک به صورت تخصصی در حوزه دعاوی حقوقی مربوط به املاک غیرمنقول فعالیت دارند. بنابراین این وکلا می توانند بهترین و مناسب ترین دعاوی حقوقی را متناسب با شرایط پرونده مطرح نمایند. مهارت وکیل تخلیه ملک در تهران باعث شده است تا بسیاری از مالکان برای احقاق حق خود همواره از وکیل تخلیه مستاجر بهره ببرند. شایان ذکر است که وکیل تخلیه از لحاظ نوع تحصیلات آکادمی تفاوتی با دیگر وکیل ها ندارد. بلکه تنها حوزه کاری این وکلا است که با هم فرق می کند.

همچنین مطالعه نمایید: وکیل تخلیه مستاجر

اهمیت مراجعه به وکیل تخلیه ملک

اهمیت مراجعه به وکیل تخلیه ملک

قبل از آنکه به وظایف وکیل تخلیه ملک بپردازیم بهتر است با اهمیت مراجعه به این وکیل بیشتر آشنا شویم. همان طور که قبلا اشاره کردیم، با عقد قرارداد اجاره میان موجر و مستاجر، رابطه حقوقی بین آن ها به وجود می آید. در نتیجه دعاوی قابل طرح در این رابطه حقوقی بسیار متنوع هستند. تنها کسانی می توانند دادخواست ها و دعاوی مناسب را مطرح نمایند که دارای دانش حقوقی و تجربه کافی در این زمینه باشند. زیرا طرح دادخواست اشتباه می تواند موجب هدر رفتن زمان، انرژی و هزینه فرد شود.

به نتیجه نرسیدن پرونده و پایمال شدن حقوق طرفیت یکی دیگر از عواقب مراجعه نکردن به وکیل حرفه ای در دعاوی ملکی است. وکیل تخلیه ملک تهران با توجه به دانش حقوقی، تخصص و تجربه خود می تواند در کمترین زمان ممکن، پرونده را به سرانجام برساند. این وکیل، بهترین و مناسب ترین دادخواست را بنابر شرایط پرونده مطرح می کند. وکیل تخلیه می تواند از حق و حقوق موکل خود دفاع کرده و در زمان و انرژی آن صرفه جویی کند.

وکیل تخلیه ملک تهران چه وظیفه ای دارد؟

احتمالا این سوال نیز برای شما پیش آمده که وظیفه وکیل تخلیه ملک چیست؟

  • وظیفه وکیل تخلیه مستاجر، طرح دادخواست ها و دعاوی حقوقی مناسب و ارائه آن ها به مراجع ذیصلاح رسیدگی به پرونده می باشد. در ابتدا وکیل وظیفه دارد که مدارک و شواهد مربوط به پرونده را به صورت کامل جمع آوری و بررسی نماید.
  • سپس با استفاده از روش هایی سعی کند که مشکلات و اختلافات بین دو طرف پرونده (در اینجا موجر و مستاجر) را برطرف کند. بسیاری از وکلای متخصص با توجه به تجربه ای که دارند می توانند مشکلات بین موجر و مستاجر را حل نمایند. اگر وکیل موفق به این کار نشود، باید دادخواست و دعاوی مناسب با پرونده را تنظیم کرده و آن را مراجعه مربوطه ارائه دهد.
  • وظیفه وکیل تخلیه ملک همان طور که از نام آن پیداست، دریافت حکم و دستور تخلیه برای ملک می باشد. در واقع اخذ حکم تخلیه یکی از اصلی ترین و مهم ترین کارهایی است که وکیل تخلیه باید بدون هیچ مشکلی و در کمترین زمان ممکن آن را انجام دهد.

منظور از حکم تخلیه ملک چیست؟

حکم تخلیه ملک

حکم تخلیه، حکمی است که بر اساس آن به مستاجر مهلتی چند روزه داده می شود تا ملک موجر را ترک نمایند. در واقع حکم تخلیه موجب برگردانده شدن ملک به موجر و خارج شدن آن از تصرف غیرقانونی مستاجر خواهد شد.

همچنین مطالعه نمایید: شکایت تخلیه مستاجر

مزایای مراجعه به وکیل تخلیه ملک تهران

از مزیت های فوق العاده مراجعه به وکیل تخلیه ملک تهران، دریافت حکم تخلیه از دادگاه در کمترین زمان و اجرای آن می باشد. بسیاری از موجرها بدون داشتن وکیل نسبت به دریافت حکم تخلیه ملک اقدام می کنند.

لازم است بدانید که دریافت حکم تخلیه دارای چالش های خاص خود بوده و اخذ آن به دانش حقوقی بالایی نیاز دارد. چه بسا افرادی که ماه ها وقت، انرژی و هزینه خود را صرف کرده اند تا بتوانند حکم تخلیه را از دادگاه دریافت کنند. وکیل تخلیه مستاجر با تکیه بر تخصص و تجربه خود می تواند در سریع ترین زمان ممکن تصرف ملک را به مالک برگرداند.

وکیل تخلیه ملک فوری

وکیل تخلیه ملک فوری

وکیل تخلیه ملک با استفاده از اخذ فوری حکم تخلیه از دادگاه، می تواند در کمترین زمان ممکن مستاجر را مجبور به ترک ملک نماید. متاسفانه برخی از مستاجرها اقدام به سکونت در ملک به صورت غیرقانونی می کنند. این کار موجب پایمال شدن حق و حقوق مالک یا موجر خواهد شد.

در این حالت، موجر با مراجعه به وکیل می تواند برای تخلیه فوری ملک خود از سمت مستاجر اقدام نماید. البته فراموش نکنید که دریافت حکم تخلیه برای یک ملک نیازمند داشتن شرایط ویژه ای است. بنابراین همه مالکین در هر شرایطی نمی توانند جهت تخلیه قانونی ملک خود اقدام نمایند.

چه زمانی می توان برای دادخواست حکم تخلیه اقدام کرد؟

همان طور که در بخش قبل اشاره کردیم، ارائه دادخواست صدور حکم تخلیه توسط وکیل تخلیه ملک نیازمند شرایط خاصی است. اولین و مهم ترین شرط این است که قرارداد بین موجر و مستاجر یا همان اجاره نامه منقضی شده باشد. اما مستاجر از تخلیه ملک خودداری کند. در این حالت مالک می تواند برای تخلیه مستاجر از ملک خود، از دادگاه حکم تخلیه دریافت کند. گاهی اوقات پیش می آید که قرارداد اجاره بین موجر و مستاجر به دلایلی فسخ می شود. فسخ شدن قرارداد موجب بی اعتبار شدن آن از منظر قانونی خواهد شد. بنابراین مالک می تواند با دریافت حکم تخلیه، مستاجر را از ملک خویش اخراج کند.

البته قرارداد بین موجر و مستاجر باید دارای برخی از شرایط باشد تا وکیل تخلیه ملک بتواند از آن برای گرفتن حکم تخلیه استفاده کند. اولین مورد مشخص بودن دقیق زمان شروع و زمان انقضای قرارداد و همچنین مبلغ اجاره می باشد. بدون مشخص بودن دقیق زمان و مبلغ اخذ حکم تخلیه با چالش هایی همراه خواهد بود. دومین مورد امضای دو شاهد عاقل و بالغ برای اعتبار بخشیدن به قرارداد و مفاد آن است.

روند دادخواست دستور تخلیه ملک و اجرای آن

وکیل تخلیه ملک فوری در تهران

دعاوی حقوقی اعم از دادخواست دستور تخلیه برای اجرایی شدن باید روند قانونی خود را طی نمایند. وکیل تخلیه ملک روند قانونی مربوط به دعاوی حقوقی را با دقت انجام داده و موکل خود را در جریان روند پرونده قرار می دهد. برای دریافت دستور تخلیه انجام مراحل زیر ضروری است.

ثبت دادخواست تخلیه

وکیل تخلیه ملک با ارائه مدارکی لازم دادخواستی برای دستور تخلیه ملک تنظیم و ارائه کند. برای ثبت دادخواست مدارکی همچون سند مالکیت، مدارک هویتی مالک و اصل اجاره نامه لازم هستند.

همچنین مطالعه نمایید: دستور فروش ملک مشاع

 بررسی مقدماتی

در این مرحله دادخواست تخلیه به شورای حل اختلاف ارجاع داده خواهد شد. مدیر دفتر شورا پرونده را به صورت مقدماتی بررسی کرده و نتایج آن را به قاضی شورا ارائه می کند.

 صدور دستور تخلیه

در این مرحله مدارک مربوط به پرونده و شرایط آن به صورت کامل توسط قاضی بررسی خواهد شد. سپس قاضی با توجه به شرایط پرونده دستور تخلیه را صادر می کند.

اجرای دستور تخلیه

برای اجرای تخلیه نیازی به تنظیم مجدد دادخواست نخواهد بود. زیرا دستور پس از ابلاغ، قابل اجرا است. البته قبل از اجرای دستور، مهلت 3 الی 7 روزه ای به مستاجر داده می شود تا ملک را ترک کند.

تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه در چیست؟

وکیل تخلیه ملک فوری

احتمالا بارها اصطلاح دستور تخلیه در کنار حکم تخلیه به گوشتان خورده است. وکیل تخلیه ملک می تواند نسبت به اخذ هر دو دعاوی حقوقی اقدام نماید. البته شرایط دادخواست و اجرای آن ها با هم متفاوت می باشد. در ادامه می خواهیم به ذکر برخی تفاوت های دستور تخلیه و حکم تخلیه بپردازیم.

  • دستور تخلیه برای زمانی بیشترین کاربرد دارد که قرارداد یا همان اجاره نامه بین موجر و مستاجر کاملا قانونی باشد. از اجاره نامه های نامعتبر از منظور قانون نمی توان برای گرفتن دستور تخلیه استفاده کرد.
  • برای اخذ دستور تخلیه نیازی به حضور مستاجر نیست. در حالی که برای اخذ حکم تخلیه حضور موجر و مستاجر در جلسه بازرسی و صدور حکم لازم می باشد.
  • دستور تخلیه تنها برای املاک مسکونی صادر می شود. اما حکم تخلیه هم برای املاک مسکونی و هم برای املاک تجاری صادر خواهد شد.
  • حکم تخلیه توسط دادگاه و دستور تخلیه توسط شورای حل اختلاف صادر خواهد شد. برای صدور حکم تخلیه، دادگاه باید دفاعیات هر دو طرف قرارداد را بشنو، سپس نسبت به صدور حکم اقدام نماید.
  • روند صدور دستور تخلیه توسط وکیل تخلیه ملک بسیار آسان تر بوده و در مدت زمان کمتری انجام می شود. اما دریافت حکم تخلیه دارای پیچیدگی های بیشتری بوده و طولانی تر می باشد.
  • در دستور تخلیه امکان توقیف هزینه های مربوط به اجاره، شارژ و قبوض از مبلغ ودیعه وجود دارد. در واقع با دستور تخلیه می توان تمام خسارت های مادی را جبران کرد.
  • هزینه دادرسی و صدور دستور تخلیه بسیار کمتر از هزینه های مربوط به صدور حکم تخلیه می باشد. زیرا هزینه دادرسی به دعاوی ملکی در دادگاه بر اساس قیمت تعین شده ملک صورت می گیرد.

آیا امکان توقف حکم تخلیه ملک توسط مستاجر وجود دارد؟

بسیاری از افراد این سوال را از وکیل تخلیه ملک دارند که آیا امکان توقف صدور حکم تخلیه وجود دارد؟ در چه شرایطی می توان صدور حکم تخلیه را لغو کرد؟ در پاسخ به این پرسش ها باید بگوییم که در صورت وجود شرایط خاصی و داشتن مدارک کافی امکان توقف صدور این حکم وجود دارد.

اگر مستاجر مدعی جعل بودن و فاقد اعتبار بودن قرارداد یا اجاره نامه شود باید دعوی مستاجر مورد بررسی قرار گیرد. در نتیجه روند صدور حکم تا زمان اثبات یا عدم اثبات ادعای مستاجر، متوقف خواهد شد. البته مستاجر باید این ادعا را با سند و مدرک کافی اثبات نماید.

مورد دیگر که می تواند سبب توقف روند صدور حکم شود ادعای مستاجر مبنی بر تمدید قرارداد برخلاف ادعای موجر است. یعنی مستاجر برخلاف موجر خود، ادعای تمدید قرارداد و قانونی بودن آن را دارد. در این حالت تا روشن شدن مسئله، صدور حکم متوقف خواهد شد.

شرایط لازم برای فسخ اجاره نامه توسط وکیل تخلیه ملک

فسخ قرارداد اجاره یکی از شرایط دریافت حکم تخلیه توسط وکیل تخلیه ملک تهران می باشد. حال در چه شرایطی می توانیم بگوییم که یک قرارداد اجاره فسخ شده است؟ در ادامه به شرایط فسخ قرارداد اجاره بین موجر و مستاجر می پردازیم.

  • عدم تخلیه ملک توسط مستاجر با وجود تمام شدن مدت زمان قرارداد
  • تغییر کاربری دادن ملک توسط مستاجر
  • انجام کارهای غیر قانونی توسط مستاجر در ملک موجر
  • عدم پرداخت مبلغ اجاره از سوی مستاجر به مدت سه ماه متوالی
  • اجاره دادن ملک به شخص دیگر توسط مستاجر بدون اجازه مالک

در صورت مواجه با شرایط فوق، قرارداد اجاره بین مستاجر و موجر فسخ خواهد شد. بنابراین وکیل برای تخلیه ملک می تواند هر چه سریع تر جهت طرح دادخواست اقدام نماید.

هزینه وکیل تخلیه ملک در تهران چقدر است؟

هزینه وکیل تخلیه ملک

حق الوکاله وکیل تخلیه ملک در تهران براساس آیین نامه و تعرفه مربوطه است. البته میزان پیچیدگی پرونده و طولانی بودن آن می تواند بر میزان هزینه وکیل تخلیه موثر باشد. شایان ذکر است که حق الوکاله وکیل، در مقایسه با هزینه های طولانی شدن پرونده بسیار ناچیز است. بنابراین استخدام وکیل تخلیه بسیار به صرفه تر خواهد بود.

در صورتیکه قصد برقراری تماس با وکلای نوین وکیل که در حوزه تخلیه ملک دارای تخصص می باشند را دارید می توانید از طریق تماس تلفنی با شماره 02122690179 تماس برقرار نمایید.

سوالات متداول

1) وظیفه وکیل تخلیه ملک تهران چیست؟

وظیفه این وکیل حل اختلاف میان مستاجر و موجر و همچنین طرح دادخواست دستور تخلیه و حکم تخلیه برای تخلیه ملک است.

2) شرایط صدور حکم تخلیه از سوی دادگاه کدامند؟

شرط اصلی صدور حکم تخلیه، فسخ شدن قرارداد اجاره بین موجر و مستاجر است.

3) هزینه صدور حکم تخلیه چقدر می باشد؟

هزینه صدور حکم شامل هزینه حق الوکاله وکیل، هزینه ثبت دادخواست و هزینه های مربوط به انجام امور اداری در دادگاه می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *