دادگاه خانواده – دعاوی خانوادگی

دادگاه خانواده

همه چیز درباره دادگاه خانواده

دادگاه خانواده دادگاهی است که قوه قضاییه برای رسیدگی به اختلافات مربوط به امور خانواده ایجاد شده است. براساس قانون حمایت خانواده مصوب 1391 به منظور رسیدگی به امور و دعاوی خانوادگی، قوه قضاییه مکلف است ظرف 3 سال از تاریخ تصویب این قانون در تمام حوزه های قضایی شهرستان به تعداد کافی شعبه دادگاه خانواده تشکیل دهد. ولی در شهرهای بسیار کوچک که دادگاه خانواده تشکیل نشده است دادگاه مستقر در آن ناحیه به امور مرتبط به دعاوی خانواده رسیدگی می کند. ولی در رابطه با پرونده های اصل نکاح و انحلال آن، به نزدیک ترین دادگاه خانواده ارجاع داده می شود.

اصل براین است که تمام دعاوی حقوقی در دادگاه های عمومی دادگستری برگزار شوند. ولی برخی مسائل به دلیل تخصصی بودن یا اهمیت مسئله ی موضوعی آن اقتضا دارند که در دادگاه اختصاصی خانواده با ساختار و قضاوت متفاوت مورد بررسی قرار بگیرد. یکی از این موارد، دادگاه خانواده است که صلاحیت موضوعی برای رسیدگی به دعاوی مرتبط با خانواده را دارد. موارد صلاحیت دادگاه خانواده نیز براساس قانون حمایت خانواده مشخص شده اند. در نتیجه، دادگاه خانواده تنها می تواند به اموری که در صلاحیت اش است رسیدگی کند؛ نه بیشتر و نه کمتر.

موارد صلاحیت دادگاه خانواده

براساس قانون حمایت خانواده اصلاح قوانین و مقررات خانواده رسیدگی به امور و دعاوی زیر، در صلاحیت دادگاه خانواده است. بنابراین دعاوی، دعاوی خانوادگی یا دعاوی خانواده نام دارند. براین اساس، صلاحیت دادگاه خانواده را می توان شامل موارد زیر دانست:

1 – انحلال نکاح و عقد ازدواج

هدف از انحلال عقد نکاح یا عقد ازدواج به عنوان یکی از مهم ترین دعاوی خانوادگی، همان اتمام عقد ازدواج است که در دادگاه خانواده بررسی می شود و از دعاوی خانواده می باشد و  به روش های مختلف ممکن اتفاق بیفتد:

الف – طلاق به درخواست مرد 

براساس ماده 1133 قانون مدنی مرد می تواند بدون دلیل هر زمانی که بخواهد همسر خود را طلاق دهد در دادگاه خانواده قابل بررسی است. البته باید پیش از اقدام به طلاق باید به دادگاه خانواده مراجعه کند و از طریق درخواست طلاق تشریفات لازم را در رابطه با صدور حکم و اجازه طلاق صورت دهد.بررسی طلاق به در خواست مرد از جمله مواردی است که توسط وکیل خانواده انجام می شود و موارد مربوط به آن در دادگاه خانواده بررسی می شود

ب – طلاق به درخواست زوجه 

به صورت اصولی و براساس قانون زن حق طلاق ندارد ولی دلایل بسیاری وجود دارد که زوجه نیز می تواند از طریق دادگاه خانواده خواستار طلاق داشته باشد.که در این مورد نیز وکیل خانواده ها کارایی زیادی برای انجام پرونده های طلاق به درخواست زوجه خواهند داشت

ج – بررسی طلاق توافقی در دادگاه خانواده

در این نوع طلاق زن و شوهر در رابطه با تمام حق و حقوق و تکالیف ناشی از زندگی مشترک توافق کرده و با  توافق یا مستقیم به دادگاه خانواده مراجعه می کنند. یا این که در صورت عدم امکان و عدم تمایل مراجعه شخصی به دادگاه خانواده، برای طلاق توافقی به دو وکیل مختصص در این زمینه برای طلاق توافقی وکالت می دهند. لازم به ذکر است براساس شرایط جدید، طلاق توافقی با اساس و پیچیدگی های خاصی قابل انجام است.

د – فوت هر یک از زوجین

یکی از راه های انحلال نکاح فوت زن و یا شوهر است. به عبارت دیگر پس از فوت زن یا شوهر عقد نکاح پایان می یابد واجد تاثیرات و ویژگی هایی می وشد که در قالب حقوق خانواد قابل بررسی و د برخی از موارد اتخاذ تصمیم از سوی دادگاه خانواده ضرورت پیدا می کند. به عنان مثال مقررات در رابطه با ارث و مهریه، عده و سقط، اذن ازدواج فرزندان و بسیاری موارد دیگر.

ه – فسخ نکاح و ازدواج

یکی از مواردی که نیاز است به  دادگاه خانواده مراجعه شود عقد ازدواج یک نوع قرارداد است که مانند دیگر قراردادها فسخ آن یکی از روش های احلال و اتمام آن است.  منظور از فسخ قرارداد این است که با اراده یک شخص به دلایل قانونی یکی از زوجین حقد داشته که قرارداد را منحل کند. مانند فسخ به دلیل تحلف از شرایط ضمن عقد و یا فسخ به دلیل وجود اختیارات قانونی. در دادگاه خانواده اختیارات قانونی همان اختیار فسخ معامله در عقد نکاح دقیقا مانند دیگر قراردادها نیست و محدودیت هایی نیز دارد. البته عقد نکاح یک قرارداد کاملا آزاد نیست و تحت شرایط سختی این فسخ قرارداد صورت می گیرد. اختیارات فسخ معامل در عقد نکاح شامل خیار عیب، خیار تدلیس، خیار تخلف از شروط ضمن عقد.

و – مراجعه به دادگاه خانواده برای بطلان عقد نکاح

چنان چه عقد نکاح به هر علتی مخالف و برخلاف قانون و شریعت واقع شود یک یا هر دو طرف می توانند از دادگاه خانواده تقاضای ابطال یا بطلان عقد نکاح را دهند. به عنوان مثال پس از عقد زن و شوهر متوجه می شوند که از محارم هم هستند.

ز – بذل مدت

این روش انحلال خاص ازدواج موقت است و نیازی به رسیدگی و دخالت دادگاه خانواده ندارد و خواهان می تواند با مراجعه به دفتر خانه مجری ازدواج موقت و یا حتی خود مستقیما صیغه آن را جاری و عقد ازدواج موقت یا همان متعه و صیغه را بی اثر کند.

2 – مطالبه و اجرای مهریه

یکی از مهم ترین موارد دعاوی خانوادگی مهریه است و از ارکان عقد نکاح در حقوق محسوب می وشد. مهریه از اموالی است که ضمن عقد دائم یا موقت تعیین می وشد و بدون نیاز به پرداخت آن در زمان عقد و همزمان با عقد نکاح، در پرداخت آن را تعهد می کند. مهریه بحثی متفاوت از شیر بها است و شیربها ریشه در عرف داشته و هیچ اساس قانونی ندارد. براساس قانون مدنی در ماده 1082 زن به مجرد عقد مالک مهر می شود و می تواند هر تصرفی اعم از مطالبه یا انتقال در آن کند.

مقاله پیشنهادی: شرایط و قوانین مهریه زوجه

بخش مطالبه مهریه در دادگاه خانواده

اولین روش مراجعه به دادگاه خانواده و تقاضای درخواست مطالبه مهریه، بنابراین زوجه می تواند علاوه بر درخواست مطالبه مهریه خواستار توقیف اموال و تامین خواسته های او نیز شود.

روش دوم مراجعه به اداره اجرای ثبت و خواستار اجرای مهریه و وصول آن از محل اموال شوهر است.

نکته: در حال حاضر با صدور بخشنامه ای از سمت رییس قوه قضاییه الزاما بایستی خواهان مطالبه مهریه در ابتدا به اداره اجرای ثبت مراجعه کند و بعد از آن در صورت عدم امکان معرفی مال درخواست خود را تقدیم دادگاه خانواده کند.

نکته: مهریه نیز مانند هر مال دیگری به ارث می رسد پس بنابراین زوجه در زمان حیات خود مهریه را مطالبه نکرده است و پس از فوت، وراث او می توانند مهریه را از شوهر مطالبه کنند. نکته مهم این که این وراث می توانند فرزندانی باشند که مهریه را از پدر خود مطالبه می کنند و جالب این که یک چهارم مهریه متعلق به خود زوج است.

نکته: در رابطه با مطالبه مهریه و توقیف اموال ضروری است که درخواست کننده و خواهان بداند که می تواند حسب مورد و با توجه به نوع اقدام به شیوه های مختلف به زوج برای پرداخت مهریه در دادگاه خانواده فشار وارد کند که این شامل توقیف ملک، توقیف حساب بانکی، توقیف هر نوع مال ( سهام اوراق بهادار، اموال و وجوه متعلق به زوج نزد ثالث)، خودرو و هر نوع وسیله نقلیه، خط موبایل، خواستار ممنوع الخروچی بدهکار و در مواردی نیز جلب زوج.

3- شروط ضمن عقد نکاح و ازدواج در دادگاه خانواده

ازدواج یک قرارداد است که هر شرط مشروعی در آن قید می شود و برای آن ضمانت اجرا تعیین می شود. تنها ضروری است بدانید نکاح جز پیمان قراردادهایی نیست که نتیجه تخلف از شرط ضمن عقد امکان فسخ نکاح از طریق مشروط له (کسی که به نفع او شرط شده) باشد و همان طور که از سند ازدواج نیز برمی آید نتیجه تخلف از شرط ضمن عقد نکاح ایجاد حق طلاق برای زوجه است.

شروط ضمن عقد این امکان را به زوجین می دهد که از محدودیت ها و شرایط قانونی عقد نکاح فاصله گرفته و با رضایت و سلیقه خود شرایطی را ضمن عقد قید کند. مانند این که حق تعیین اقامتگاه و محل زندگی با زوجه باشد یا حقد طلاق بدون این که از مرد سلب شود برای زن نیز وجود داشته باشد یا زوجه امکان استقلال به مشاغل خاصی را یا مانند تحصیل در رشته های مشخصی بدون هیچ گونه محدودیتی داشته باشد.

4 – بررسی دادگاه خانواده درباره ازدواج مجدد  مرد 

براساس قانون به صورت اصولی مرد حق ازدواج دائم بدون رضایت همسر اول یا دادگاه را ندارد. چنان چه به هر دلیلی قصد داشته باشد با وجود همسر اول دوباره ازدواج کند و در صورتی که همسر اول به او رضایت ندهد باید به دادگاه خانواده مراجعه کند و درخواست اجازه در ازدواج کند این نیز خود یکی از موارد در دعاوی خانواده به شمار می رود.

مقاله پیشنهادی: شرایط دریافت اجرت المثل ایام زوجیت

5 – حضانت و ملاقات فرزندان مشترک 

از دیگر موارد دعاوی خانواگی که باید در دادگاه خانواده بررسی شود می توان به دعوی حضانت و ملاقات فرزندان بعد از طلاق اشاره کرد. براساس حق حضانت که جنبه تکلیف نیز دارد، حضانت (نگهداری و مراقب) فرزند پسر و دختر تا اتمام سن 7 سالگی با مادر و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر است. در هنگامی که یکی از والدین عهده دار حضانت است دیگری با توافق یا حکم دادگاه خانواده حق ملاقات فرزندان خود را دارد.

نکته: جد پدری و نزدکان دیگر هیچ گونه حق حضانت و ملاقات فرزند را ندارند. مگر این که خود طفل یا صاحب حق حضانت بخواهد.

نکته:  در صورت فوت یکی از والدین حضانت فرزند بدون قید و شرط با والد دیگری است.

نکته: براساس قانون هر چند عجیب این است که پی از اتمام 15 سالگی برای پسر و اتمام 9 سالگی برای دختر جهت خروج از حضانت و بلوغ آن فرد خود تصمیم می گیرد که با چه کسی زندگی کند، که می تواند هیچ کدام از والدین نباشد.وکیل دادگاه خانواده می تواند از این بند برای حضانت فرزند استفاده نماید

6 – بررسی سلب و لغو حضانت 

هر یک از والدین که در زمان دوره صلاحیت داشتن حق حضانت نیست و مدعی است که والد دیگری صلاحیت و سزاوار حضانت و نگهداری از فرزند را ندارد می تواند از دادگاه خانواده تقاضای درخواست و البته با داشتن وکیل خوب دعاوی خانوادگی دادگاه خانواده خواستار سلب حضانت و یا لغو حضانت کند.

از دلایل سلب حضانت فرزند می تواند به مواردی از جمله نداشتن امکانات و وقت کافی برای تربیت و نگهداری فرزند، عدم داشتن توانایی مالی لازم برای اداره خود و فرزند مشترک، نداشتن شغل مناسب، اشتغال به حرفه ای خارج از عرف و سرانجام زندگی در محیط و فضای نامناسب و غیر اخلاقی یا هر دلیل دیگری.

دادگاه خانواده

7- بررسی نفقه زوجه در دادگاه خانواده

از واجبات و ضرورت عقد نکاح تکلیف پرداخت هزینه های زندگی یا همان نفقه از طرف مرد است. چنان چه زوج نفقه زوجه را پرداخت نکند علاوه بر به وجود آمدن حق طلاق برای زن تحت شرایطی این امکان نیز وجود دارد که زوجه ب مراجعه به دادگاه خانواده و خواستار درخواست مطالبه نفقه، مبلغ آن را با نظ کارشناس از زوج دریافت کند.

نکته: نفقه شامل خوراک، پوشاک، مسکن و هزینه های درمان و موارد دیگری از جمله هزینه سفر، شرکت در کلاس های ورزشی، اعمال جراحی زیبایی و مواردی که از این دست که عرف آن را غیر ضروری می داند نیست.که بررسی انجام یا عدم این موراد در دادگاه خانواده صورت میگیرد.

نکته: طبق یک رویه اشتباه و غیر منطقی که سال هاست که علی رغم وجود تورم و افزایش هزینه های زندگی مبلغ نفقه تقریبا 1 میلیون تومان در ماه باقی مانده است. به همین دلیل زوجه خیلی تمایلی به مطالبه نفقه را ندارد.

نکته: عدم پرداخت نفقه از طرف مرد می تواند منجر به ایجاد حق طلاق برای زوج بشود نیز از طرف قانون گذراندن نفقه یا ترک انفاق جرم به شمار می رود.که باید در این مورد قاضی دادگاه نظر خود را اعلام کند.

دادگاه خانواده

8 – مطالبه نفقه اقارب و نزدیکان

از دیگر مواردی که در حوزه کاری دادگاههای خانواده می باشد مطالبه نفقه می باشد که در این قسمت بررسی می گردد.

یکی از موارد مشخص در رابطه با مطالبه نفقه اقارب و نزدیکان امکان مطالبه نفقه از طرف فرزندان به طرفیت پدر است. این مورد از جمله دعاوی خانواده در صلاحیت دادگاه خانواده اتس. البته شباهت بسیاری به نفقه زوجه دارد ولی تفاوت های بین آن ها وجود دارد از جمله این که در تعیین نفقه زوجه شان زن در نظر گرفته می وشد و در تعیین نفقه اقارب توانایی مالی فرد پرداخت کننده نفقه مدنظر خواهد بود.

نکته:  منظور از اقارب هر خویشاوند نسبی است و فقز شامل فرزند نیست پس متصور است خواهر یا برادر یا دخترعمو یا پسر عمو یا حتی عمو، عمه و خاله از فردی درخواست نفقه کند.

9 -بخش دادگاه خانواده برای الزام به تمکین زوجه و اثبات نشوز 

تمیکن به معنای اطاعت و تبعیت از فرمان مرد در زندگی توسط زن است. تمیکن شامل تمکین خاص و تمکین عام است. منظور از تمکین عام، حضور زن در منزل شوهر و منظور از تمکین خاص داشتن رابطه زنانشویی بین زن و شوهر است. چنان چه زن از شوهر خود تمکین نکند مرد می تواند او را ناشزه کند. در زمان نشوز به زن نفقه تعلق نمی گیرد و مرد می تواند به همین علت خواستار ازدواج مجدد کند.

 

مقاله پیشنهادی: تمکین چیست و شامل چه مواردی می شود؟

10- نامزدی و خسارت ناشی از برهم زدن آن

دوران نامزدی زمانی است که زن و شوهر عقد کرده اما زندگی مشترک را آغاز نکرده اند. در دوران عقد یا نامزدی چنان چه مرد یا زن به هم هدیه ای بدهند این هدیه در قالب عقد هبه یا بخشش تفسیر می شود. براساس ماده 1034 قانون مدنی امکان استرداد هدایای دوران نامزدی وجود دارد و از جمله دعاوی خانواده است و در صلاحیت رسیدگی دادگاه خانواده است.

دادگاه خانواده

11- مطالبه و استرداد جهیزیه

یکی از دعاوی خانواده مربوط به دادگاه خانواده می توان به دعوای استرداد و مطالبه جهیزیه اشاره کرد. منظور از جهیزینه اموال و اشیایی است که به وسیله زوجه و خانواده وی تهیه شده است. در صورتی که زن و شوهر به هر دلیلی در یک مکان زندگی نکنند زن حق بردن جهیزیه خود به مکان مورد نظر را دار این اتفاق حتی می تواند پیش از وقوع طلاق رخ دهد.که از موارد مهم کارهایی است که در دادگاه خانواده انجام میگیرد.

12- بررسی تهیه مسکن مستقل در دادگاه خانواده

زوجه می تواند چنان چه مدعی وجود حذف ضرر به جان یا مال یا آبروی خود از جهت زوج باشد از دادگاه خانواده خواستار تهیه مسکن جداگانه و مستقل یا با تعیین قانون گذار اختصاصی کند. چون این امکان و تجویز با نظر قاضی و با مجوز قانونی است زن حق دریافت نفقه ماهیانه را دارد و عمل وی نشوز محسوب نمی شود.بررسی تهیه مسکن نیز از مواردی می باشد که وکلای خانواده باید در دادگاه خانواده پیگیری نمایند.

از دیگر موارد صلاحیت دادگاه خانواده می توان به

اثبات واقعه نکاح

 اجرت المثل ایام زوجیت

 درخواست ممنوع الخروج کردن فرزند

 رفع ممنوع الخروجی فرزند

امور راجع به غائب مفقودالاثر(موت فرضی)

 نسب و عزل قیم

 عزل ولی قهری

 اثبات و نفی نسب اشاره کرد.

آدرس دادگاه های خانواده در سراسر تهران

 

نام نشانی
شعبه 201 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد مفتح تهران تهران – بلوار آيت الله كاشاني – نرسيده به ميدان شهر زيبا – خيابان مخابرات – جنب كانون اصلاح و تربيت
شعبه 202 دادگاه عمومي حقوقي مجتمع قضايي شهيد مفتح تهران (دادگاه خانواده سابق) تهران – بلوار آيت الله كاشاني – نرسيده به ميدان شهر زيبا – خيابان مخابرات – جنب كانون اصلاح و تربيت
شعبه 230 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 231 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 232 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 233 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 234 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 235 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 236 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 237 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 238 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 239 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 240 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 242 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 243 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني وشهرداري
شعبه 244 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران

 

تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 245 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 246 دادگاه خانواده (شاهد) مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – خيابان طالقاني – خيابان شهيد سيد عباس موسوي (فرصت جنوبي) – جنب موزه شهدا – پلاك 121
شعبه 247 دادگاه خانواده مجتمع قضايي ويژه امور حسبي تهران تهران – خيابان سئول – ابتداي خيابان رشيد ياسمي غربي – نبش كوچه مهتاب
شعبه 248 دادگاه خانواده مجتمع قضايي ويژه امور حسبي تهران تهران – خيابان سئول – ابتداي خيابان رشيد ياسمي غربي – نبش كوچه مهتاب
شعبه 249 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 250 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 252 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 253 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 254 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 255 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 256 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 257 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده يك تهران تهران – اتوبان شهيد محلاتي – نبرد جنوبي – جنب آتش نشاني و شهرداري
شعبه 241 دادگاه عمومي حقوقي مجتمع قضايي شهيد مطهري تهران (دادگاه خانواده سابق) تهران – يافت آباد ،كوي وليعصر مجتمع قضايي شهيد مطهري
شعبه 251 دادگاه عمومي حقوقي مجتمع قضايي شهيد مطهري تهران (دادگاه خانواده سابق) تهران – يافت آباد، كوي وليعصر مجتمع قضايي شهيد مطهري
شعبه 258 دادگاه عمومي حقوقي شهيد مفتح تهران (دادگاه خانواده سابق) تهران – بلوار آيت الله كاشاني – نرسيده به ميدان شهر زيبا – خيابان مخابرات – جنب كانون اصلاح و تربيت
شعبه 259 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر
شعبه 260 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر
شعبه 261 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 262 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 263 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 264 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 265 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 266 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 267 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 268 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 269 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 270 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 271 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 272 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 273 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 274 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد مفتح تهران تهران – بلوار آيت الله كاشاني – نرسيده به ميدان شهر زيبا – خيابان مخابرات – جنب كانون اصلاح و تربيت
شعبه 275 دادگاه عمومي حقوقي شهيد مفتح تهران (دادگاه خانواده سابق) تهران – بلوار آيت الله كاشاني – نرسيده به ميدان شهر زيبا – خيابان مخابرات – جنب كانون اصلاح و تربيت
شعبه 276 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران تهران – ولنجك – بلوار دانشجو – ميدان ياسمن – خيابان عدالت
شعبه 277 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد مفتح تهران تهران – بلوار آيت الله كاشاني – نرسيده به ميدان شهر زيبا – خيابان مخابرات – جنب كانون اصلاح و تربيت
شعبه 278 دادگاه عمومي حقوقي مجتمع قضايي شهيد مفتح تهران (دادگاه خانواده سابق) تهران – بلوار آيت الله كاشاني – نرسيده به ميدان شهر زيبا – خيابان مخابرات – جنب كانون اصلاح و تربيت
شعبه 280 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر
شعبه 281 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر
شعبه 282 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر
شعبه 283 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر
شعبه 284 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر
شعبه 285 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر
شعبه 286 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر
شعبه 287 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تهران – فلكه چهارم تهرانپارس – مجتمع قضايي شهيد باهنر

1-

چنان چه هر گونه سوال در رابطه با  دادگاه خانواده  و مسائل مرتبط با آن، و یا نیاز به مشاوره حقوقی و ارائه خدمات حقوقی دارید می توانید با کارشناسان ما در موسسه حقوقی نوین وکیل تماس بگیرید.

اگر سوالی در مورد دادگاه خانواده و قوانین مرتبط با آن و همچنین نحوه مراجعه در جلسات دادگاه خانواده دارید می توانید به صورت تلفنی و یا حضوری از وکلای نوین وکیل مشاوره دریافت نمایید. برای دریافت مشاوره تلفنی در حوزه دادگاه خانواده می توانید با شماره های 02166901176 و 02166902176 تماس برقرار نمایید.

کلام پایانی

ما در مطالب این صفحه در رابطه با دادگاه خانواده سخن گفتیم و در این باره اطلاعات مفیدی به شما عزیزان ارائه نمودیم و اینک در انتها امیدواریم مطالب این صفحه برای شما عزیزان مفید بوده باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *